Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 4

::: apa da!! :::

wehhhh!!! bengang aku hr ni!!! tghr td aku, kak nana ngan kak zila lunch kat cafe jek.. da la msg2 mmg lapo xhengat.. ktorg pn turun la mkn.. da siap2 amik makanan & orde minuman, trus g kaunter nk bayar.. ha.. part ni la y wat aku bengang ni! hampeh tul la cafe ni!! korg tgk jek makanan y aku, kak nana ngan kak zila amik kt bawah tu ngan harge die skali! mcm ape tah harge die.. kot ye pn ko nk kaut untung, agak2 la wei! jgn kedekut sgt nnt rezeki payah masuk.. cube korg bygkan, tisu pn kene bli tau! betape hampehnye! aku harap sgt tender die ni cpt abes.. bagi la pluang kt org lain plak.. org besar2 mgkn xtrase sgt + diorg pn jrg mkn kt cafe.. tp kalo staff mcm kite ni, teruk la! tah hape tah! tokey cafe y sgt sengalllll!!!!

ni aku punye.. nasi+ayam goreng+ikan sambal+teh 'o' panas = RM7.60

ni kak nana punye.. nasi+sayur+kari ikan+sunquick = RM7.00

ni kak zila punye.. nasi+telur asin+ikan sambal+sunquick = RM5.50

5 comments:

Norizah Ibrahim said...

ishk..mahal gak kan...kalo tmpt aku dlm rm 5 je! cekik darah tul org tuhhh..

Anonymous said...

Aper kata kita boikot jer makanan kat cafe tu...tahula harga barang dah naik....tapi jgnla melampau sgt diorang letak harga...kan..kan?

masniza mahmud said...

izah : tau xpe yang oi.. mmg cekik darah tul!huh!!

yup, aku sokong kite boikot!!! hahahaha

axie said...

ha..tau tak pe
sejak dia letak tanda harga besar-besar tu, terus naik mendadak harga..kelmarin ambik nasik dengan lauk-lauk jek 4.80 (takdek air)

masniza mahmud said...

azie : kn??? melampau btul!