Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 27

::: beli ke D.I.Y. :::

salam ramadhan

mcm mn puase korang semua??
aku ok lg alhamdulillah
tarawikh cemane???cukup x???
hahhaha aku thn ni nmpknye xmenjadi jgk angan2 tu
xpe2, dari xg langsung kan :)

hmmm..skang ni aku agak pening cket
aku sbnrnye duk brangan la jgk nk D.I.Y. bunge telor ngan rozet (btul ke eje ni??)
tp mampu ke aku nk wat???
kalo ikutkan masa, mmg aku terlalu banyak masa y terbuang
hahahaha
tp mslhnye skang
aku ni xde kekreatifan & semangat tu hanya hangat2 taik ayam
tapi hati aku tringin nk wat sendiri
lgpun sgt2 la menjimatkan bajet aku y ciput je ni
aku risau gak kalo aku mampu wat separuh jek pstu da givup
tensen dowh!

kalo aku bli jek, mmg la sgt senang
tunjuk je y mane 1 aku nk
pstu bayar, done! tp kepuasan tu kureng la
cikpuanezah ade gak ckp kat aku bli jek senang
lagipun skang bunge telor ngan rozet bleh dpt y murah2
aku sendiri pn blom survey lg
nk wat cemane, kg jauh nun di pasir mas
skali skale nk balik pn ssh, nk kene cuti kalo nk survey barang2 ni
kat rantau panjang harge cemane
kat nilai 3 harge cemane
cikpuanezah bgtau kat klang pun murah gak
tp puas hati ke aku nnt??? cantik ke x???
hmmm..xtau la
tgk my MIL wat bunge telor, sgt2 la teruja nk wat sendiri jgk
hehhehe tp xpe la my MIL sgt kreatif!
rozet pn die wat sendiri

oh ye, aku ngan MR.K da selamat menghadiri kursus kawen!
yes! da lepas 1 syarat hahhahaha :p
sijil pn da bleh amik cume blom sempat je lg
myb next week kot baru amik
tarikh pn blom btul2 sure lagi ni
ade 2 kemungkinan
tp aku keep secret dulu la sbb blom cnfm kan
once dua2 pihak da agreed, akan ku letakkan ticker kt blog nih
heheheh nk gak rs mcm bride2b yang lain :p
harap2 raya ni da ade exact date la sbb tu je la peluang aku duk kg lelame
at lease bleh g cari butik pelamin, make up, khemah, kek & so on

ok la, aku nk balik da
mls duk lelame kat opis ni, sejoookkkk wo!
hehehheheh
tata titi tutu :*

*terbalik! die plak y tersipu malu!*
*MR.K cyg, awak tlg kite tau psl date tu :)*



7 comments:

ungu violet said...

beli je senang..

kalau rajin buat sendiri, jgn terbengkalai tgh jalan sudahhhh..

Ezzah said...

makcik, ikut saranan aku...beli je! kang terbengkalai jgn ko humban kat umah aku suh siapkan.,......

heheheheheheheh...... ;)

masniza mahmud said...

kak farah : hurmm..tu la kak, za rs mcm bli je kot...tp tringiinnnnnn ;)

ezah : hukhukhuk kalo aku humban kat umah ko, akan ku kerah si danish ngan dania tlg watkan, bleh???? hehehehhe :p

yussygsara said...

ala za beli je..sara lu sume brg kwen shoping kt klang..sane murah n bleh tawar hrge..tp ble blk kg cti kwen 2 pnuhla brg kt lam kete tuh...huhuhu

masniza mahmud said...

sara : tu la yang, smua pn suggest suh bli jek

fatenton said...

beli ajeee..pi je nilai 3 tu pilih mane bekenan..nak buat satu keje pulak za.

masniza mahmud said...

fatenton : kan yang??? ok la, i ikut cdgn u oll semua!