Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, October 28

::: aku masih goyang kaki :::

salam sayang.. :)

wahhh, mcm ade semangat baru je aku ni kn?? semacam je mood hari ni. alhamdulillah.. apepn y jadi, sabar paling penting. cume badan la x leh terima kepenatan y amat sgt nih. asyik nk lelap je mate aku wlpn kt opis. sib baik x tertido!

haih. mcm2 aku ni.

tiktoktiktok..
bulan 10 ni da nk abis da. tggl lg seminggu je nk masuk bulan 11. & tggl bape bulan je lg nk ke bulan ......... :) kalo di pk kn, mmg masa emergency da tp aku still bleh goyang kaki lg tnpe wat ape2 hehehehe. perasaan sgt xcited nk wat persiapan tp jarak y jd penghalang. tpkse la aku tggu 1 masa aku balik kg baru bleh settle cket. my fMIL da siap wat deco-deco-deco da utk barang2 hantaran, sungguh advance! aku sekuntum bunge pn blum bli lg. ;p

y best nye, fMIL da beria wat deco-deco-deco hantaran tp kami xbli pn lg barang2 hantarannya! :p y bli nye baru 1 barang, jam. y lain blum sentuh pn lg. ni xtau la saje nk melambatkan kot. hehehhehe...tp aku xde la xwat semua lg. ms balik raye hr tu sempat la aku settle kn y kecik2.

  • pelamin : settle
  • baju nikah aku : settle
  • baju nikah MR.K : blum tempah myb bln 12
  • baju sanding : blum lg
  • bilik tidur : DIY soon with bantuan siblings and in-law
  • khemah, PA system, kompang : baru survey
  • bahan2 catering : pn baru survey
  • pelamin bertandang : blum lg (mlm ni kot kn dear??)
  • baju bertandang : blum lg
  • sourvenir : settle
  • VVIP sourvenir : settle
  • bunga telur : settle tp kene tmbh lg 50
  • deco-deco-deco hantaran : blum lg
  • fotografi : da survey cume blum decide
  • kad kawen : da survey jgk blum decide
ha, ni je y baru aku ngan MR.K check-it-out. y selain dari tu mmg xsentuh lg. langsir umah aku pn blum, cadar bilik tidur pn blum, barang2 hiasan bilik tidur pn blum. aduiiiiiiaiiii banyak lg niiiiii. cemanooo??????ade hati nk goyang kaki lg ke zaa oi???!!!! ade org nk sponsor x??? opssss :p
* tenton dear, bile kamu mau edar e2 kad??????i can't wait anymore ok!*

No comments: