Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 16

::: berbaloi-baloi :::

hari jumaat lepas aku ngan MR.K sama2 cuti, coz ktorg nk p pameran pengantin y kat pwtc tu. mule2 masing2 mcm malas nk cuti sbb membazir je, lagipun pameran start kul 11, then sampai ahad. tp bile di pk balik, cuti je la senang. sabtu & ahad bleh rest. so cuti la jwpnnye. main point nk g pameran tu sbb nk booking wedding card & photographer.



da sampai, ktorg g mkn siap2 dulu kt the mall pastu dlm 11.30 baru g pwtc. jumpe la ngan hafiz, kwn MR.K. company die, urban vibe y anjur pameran ni. mule2 ktorg pusing2 dulu, then jumpe die lagi skali, die bwk g kat tmpt wedding card tu. die da siap2 kautim ngan owner tu bg price y terbaeeekkkk punye utk ktorg. tgk punye tgk, ade la berkenan 1 kad ni, tp mcm xpuas hati lg sbb blum pusing 1 dewan lg. last2 ktorg bgtau owner tu nk pusing2 dulu.



aku ngan MR.K pn kuar la dr booth tu g pusing2 tmpt lain. skali tjumpe 1 booth photographer ni. aku mmg slalu tgk web die, gmbr mmg cun tp dlm hati mmg rs x dapat nk merasa sbb kosnya mesti mahal, lgpn aku nk amik both side, untung cket. nk g kelantan nun mesti la byk kosnya kn??? tp memandangkan MR.K nk tgk output album die, ktorg pn duduk la, sambil2 tgk die nye promotion mase pameran tu. quit nice harga die, kene ngan bajet hihihihi. aku pn ngan berani minta die quot kan utk ktorg. sembang punye sembang, tnye punye tanye, tawar punye tawar, so dpt la harga y sgt special! huhuhu ngan harga y sebegitu, aku akan dpt 3 album including transportation&accomodation! sgt2 murah kalo nk dibandingkan ngan harga 2 @ 3 photographer y aku pernah mntk quotation dulu.



ktorg pn decide utk pilih photographer ni. da settle byr deposit and so on, then diorg ade wat luckydraw. aku mmg failed bab2 lucky ni heheheh. mule2 suh MR.K, die xnk, die suh aku pulak. aku pn selambe je la cabut la 1. skali bukak, hah! sungguh lucky!!!! aku dpt luckydraw pre-wedd/outdoor photoshoot worth RM500 for FREE!!!! can u imagine that??? sape nk bagi kan??? heheheh bertuah sungguh! mmg sgt2 happy!! staff2 die pn sgt peramah, sgt sporting!



ngan penuh perasaan happy, ktorg g smule kt booth wedding card tu. bincang2, cnfm nk kad y aku bkenan tu then trus book. whatever pn, aku mmg x menyesal cuti hehehehe berbaloi-baloi ngan ape y aku dpt! =) settle la 2 bende kat situ, tggl nk follow up je nnt ngan official photographer&official wedding card maker. T___________T. cuma nya aku rasa pameran kali ni x bape grand sgt kalo nk compared kan ngan y kat midvalley dulu, y tu lg meriah.





hah.





lagi 1, aku da decide theme colour utk family ms kenduri nnt. & ade sebahagian dari tu aku da beli. sgt2 berbaloi g bli ready made kat 1st lady!



*sampai hari ni aku asyik duk ckp kt MR.K, "apepun bang, y penting kite dpt outdoor free!". MR.K geleng pale je tgk aku senyum meleret sampai telinge!*

8 comments:

Ezzah said...

best..best!! siap dpt free outdoor tuhh..

p/s : aku nk nyelit gak time outdoor tu boleh?
:D

ahahahahah....

mrszaa said...

ezzah : heheheh sgt2 best yang! sungguh! :p

ko nk nyelit ek???kaki ko je tau, muke xleh :p

yussygsara said...

waa besnyee zaa!!mmg tol bbaloi2 laa zaa..sape nk bg outdoor free tu beb!!hehe

p/s : za, ble datenyee..??ckp awl2 leh sara plan cuti..klo x alamaknyee......heheh :)

mrszaa said...

sara : sgt2 berbaloi sara ;) senyum sampai sepet mate :p

hah, y tu nnt zaa inform kendian yek cyg!

axie said...

alhamdulilah...murah rezeki dia nak kawen ni..hehe

mrszaa said...

axie : heheheh tq my dear! :* harap2 semua rezeki di murahkan dan semua urusan dipermudahkan! rindu kamu la :(

are-za said...

zaaa..naper aza xdpt...uwaaaa!!!
nk yg free jugak...hu2..

mrszaa said...

are-za : hikhikhik sape nk bg free kn aza??? hikhikhik jgn sedih2 tau :p