Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 17

::: 1431H :::

igt lagi x pasal aku nk cari bende ni???
fyi, aku da jumpe bende alah tu.
aku cari kat sogo.
hampir 5-6 kali tawaf kat area tu, finally jumpe la.
sgt cantik bagi aku, sgt affordable, sgt sale sampai 70%!
hah, da settle bab tu.
tp banyak lg y menunggu.................. :(

esok pagi2 aku balik kg ngan akak aku.
kazen aku bertunang on 19th.
so this time aku plak yang akan g meminang orang!
sambil2 tu, bleh la aku settle kan 2 3 bende kt kg nnt.
hope aku akan dapat & jumpe ape y aku cari.

salam Maal Hijrah 1431 kepada semua!


No comments: