Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 10

::: ada 1 masaelah :::

ape tiba2 terbawa dialog pak aji bakhil ni?? ape mimpi ni aku dalam sehari sampai 3entry???heheheh ikut mood la. hari ni mentari sangat cerah kan??? :D

ok, aku nk mintak pendapat korang cket ye.
aku da booking 1 butik ni. aku ambil pelamin, baju sanding ngan make up ngan dia. done! deposit pn da bayar. cuma masaelah nya......

"dia belum ada baju sanding seperti warna yang aku nak. kiranya dia nk wat baru la. tak de extra charge pn utk baju baru tu. alhamdulillah.. tapiiiii.. baju tu hanya akan dapat aku tengok menjelang chinese new year. dari chinese new year nak ke tarikh 'hari besar itu' hanya lah sebulan cukup2. berbaloi ke aku tunggu???tu belum fitting lagi. of coz makan masa plak untuk fitting kan??? mcm mana ngan design dia??? kalo aku x berkenan mcm mana???perlu aku tunggu tgk hasilnya or aku ambil alternatif lain??aku ngan MR.K ada terpk nk sewa baju sanding kat kl je nnt."

aku sangat2 perlukan pendapat korang.


8 comments:

Ezzah said...

xpyah nk tnggu. P cari baju lain dr skrng. kang dok tnggu baju tuh, sekali x berkenan or kena fitting sana sini, makan masa yang oi! ikut cakap aku...p cari yg lain! :D

~~zaa~~ said...

ezzah : sgt mak tiri ok! :p heheheh kan yang???tp hati aku mmg berat nk g cari baju lain la...

mrs_yus said...

abis bju dea nk jait tuu design cane xkn zaa xtau??klo dh tau designnyee yg mmg za suke xyah crik laen laa..tgu jela yg tuu..klo siap sblom sebln b4 the day dan jee klo nk otter pe2 yg ptt..rse sara laa..

mrs_yus said...

za,
mne sara nye blog xde lam list za eekk..??;)

~~zaa~~ said...

mrs_yus : zaa ade la ckp kt die nk design mcm mana..cume za xtau material y die pilih cantik ke x..tu y wat zaa berbelah hati tu :(



p/s : blog sara of coz la ade yang, klik kat show all kt bwh tu..sape update, blog die la kat atas :p

mrs_yus said...

hmm klo cmtu elok za crik butik laen laa..kot d buatnye kaen xcntik kn..naye jee..

ungu violet said...

designlah baju sendiri, pastu suruh butik tu buat.. faten haritu 4 hari sblm kawen baru dpt baju sanding die..lagi gila!nasib baik ok..

~~zaa~~ said...

ungu violet : hmmm..design eh kak???mahal x??faten tempah kat ne???