Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, December 28

::: mane lagi sesuai?? :::

aku skang dalam proses mengumpul design2 baju untuk majlis kat umah aku nanti.tapi aku tak tau la yang mane 1 sesuai ngan badan aku ni.
aku ni memang tak tinggi, 155cm jek. :p
nak kate berisi, tak jugak, tapi berisi la jugak. ;)
yang mane agak2 korang sesuai ngan aku???

duyung style
kebaya pendek style
gown style


A line style
*uhuk2, lagi 81 hari menuju hari besar!*

7 comments:

mrs_yus said...

line style cntekk..i looikkee!!:)

fatenton said...

faten suka yang last tu.. tapi za kena sesuaikan dgn ur shape of ur body..papepun all the best for u dear :)

are-za said...

zaa bila datenyer?

~~zaa~~ said...

sara & fatenton : hah, dua2 suka y tu...tp agak2 korang y paling sesuai????ngan i y "kurus" ni??? hahahha :p

~~zaa~~ said...

are-za : insyaAllh 19mac2010 nikah, 20mac2010 sanding (",)

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

i like gown style!

~~zaa~~ said...

ummi rania : ayak, y 2 mmg za sgt2 adore!