Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, December 22

::: takde tajuk :::

salam hari selasa :D
korang tau x patutnye aku balik kg jumaat pg tp xjadi coz ade emergency kes plak. jumaat 2, kul 4.30pg akak aku call, bgtau kene balik jb dulu sbb ade sedara abg ipar aku meninggal. bincang2, ktorg decide balik pontian dulu pg 2 then br balik kelate. gerak dr umah kul 6.00pg, g UM amik ank buah pstu trus gerak. sampai2 pontian kul 11 lebih. org nk kebumi jenazah lps solat jumaat, so alang2 ktorg tggu je la.
kul 2 lebih siap kebumi, trus balik umah abg ipar aku. masing2 mmg penat gile, ape lg bantai tido la. sedar2 akak aku kejut da 4.30ptg. bgn, siap2, mkn2, kul 5 ktorg gerak balik kelate plak. fuhhhh, gile penat ko! ktorg balik xikut terengganu sbb mmg jauh. so ktorg panjat kl semula sbb nk balik ikut gua musang jgk. sib baik jln x jem, sudahnya sampai kg kul 5.30pg. Tuhan la tau betapa sakitnya badan aku duk dlm kete, mcm nk patah pinggang. nk x nk mmg kene balik jgk sbb da jnj ngan kazen aku.
lepas zohor, rombongan nk pegi meminang plak. alhamdulillah semua smooth je. majlis pn kecik2 je sbb fmly belah pmpn xnk, nk simple je. mmg sgt simple, tp semuanya ok, makanan ok, layanan ok. tp maaf ye, gmbr xbape clear sbb aku amik gmbr berbekal kan kamera handphone je :D



org lain y bertunang, org lain y cbuk amik gmbr!
ahad tghr aku balik kl. mmg sekejap sgt balik, aku xsempat wat papepn. :( nnt kene balik lg la. penat pn x ilang lagi ni.
*aku peniiiiinnggg pk psl prep!! sgt2!!!!!*

No comments: