Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 10

::: this is real :::

guys!
so-so sorry.
mesti korang igt aku dpt umah baru kn???
tu umah baru utk blog jek! :D
but yesterday was the truth.
alhamdulillah.
this is the real, i've got my house!
slps setahun menunggu.
tp biasa la org gomen kn, awal2 kawen ni duk kat kuarters la :D
bph call suh g ambil surat tawaran.
then today aku da g ambil surat tu ditemani kak nana & dakcikain.
thanks, darls!
what makes me happy is umah aku only at level 6!
huh. selamat aku.
bukan ape, aku ni gayat cket kalo tinggi2.
so, dlm masa sbln ni aku kene settle kan semua borang2
kene sediakan semua duit2 utk deposit letrik, air & deposit kuarters.
lps settle semua ni baru la dpt kuncinye.
after this, bermula la pulak pencarian kami utk barang2 umah.
tp kene pelan-pelan-kayuh la :D
sbbnye mane nk settle kan wedding prep lg kan???
nasib baik la dpt agk awal umah ni.


*eh, cemane aku nk tutup cite ni???blurrrr (~_~)*


8 comments:

Ezzah said...

yeay!!! za dpt umh baru daaahhh..yeay yeay!! :D

~~zaa~~ said...

ezzah : yeay!! yeay!! nnt aku wat house warming utk "kawan-kawan yang kita suka" :p

Ezzah said...

eheheh...adakah aku tergolong dlm itu?? :D

are-za said...

zaa dpt kuarters kat ner?

~~zaa~~ said...

ezzah : hmmmm..nanti di fikirkan :p
hahahahh of coz la yang oi! u r the VVIP!

~~zaa~~ said...

are-za : za dpt kt p18. besh, blkg opis jek!

mrs_yus said...

hahaha..nakal stetmen zaa.."kwn2 y kite suke"...:p
p/s: tp sara msuk list x...hehehe

~~zaa~~ said...

mrs_yus : ahaks! :D u pn same to ezzah! my VVIP!