Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, February 20

::: new niece of mine :::

holla guys!
yuhuuu!! aku dapat anak buah pompuan baru tanggal 17 Feb 2009! anak kak na aku y kt jb tu... ya ampun... besar btul baby.. almost 4kg! MasyaAllah... Alhamdulillah, semua nya selamat ibu dan baby.. nama pn da ade.. NUR SYAHIRA NATASHA =) syok ar kak na coz mie aku kt sane jage die.. aku, kak nani ngan abe gee blom berkesempatan lg nk g jb.. nnt la ble da settle smua, kami sampai ok kak!







*chubby x saya???*

Tuesday, February 17

::: tolongggg :::

wehhsss... aku serabut sgt2 seminggu dua ni!! aku pn xtau nape... sakit pale aku pk kn.. mcm2 bnde jd.. mcm2 bnde y nk kene aku pk... masalah datang btimbun-timbun.. ape puncanya????aku xphm... y pasti aku mmg tramat serabut skang ni... Ya Allah, aku memohon padaMu, permudahkan lah segala urusan ku.. Berilah cahaya agar aku dpt memikirkan jalan y terbaik untuk selesaikan mslh ni... Aminnn..... korang doakan agar aku bleh settle kn smua mslh ni yeee... tqvm guys....



Wednesday, February 11

::: menjawab tag :::

utang tag yang lum aku langsaikan.. sebenarnye jugak utang tag yang aku xjwb.. =) ni aku jwb tag from cikpuanezah dulu hokey!!!

..3 bad habits when you were in your school day..
i) suke bgn lmbt.. kak nani mmg slalu mencuke sbb die siap awal tp kne tggu aku sbb bgn lambat.. hahahah
ii) xsuke time doc gigi dtg wat check kt sekolah
iii) sgt pemalas bile time wat homework.. byk sgt!!
..3 of your favourite subjects.. why???..
i) i luv math very much.. coz angka2 tu mcm cantik je & ianya senang =)
ii) sains.. coz aku suke wat eksperimen, mcm bnde luar biase
iii) kemahiran hidup.. hahahah sbb ade subjek bertukang! aku mmg suke!
..3 subjects that you dislike.. why???..
i) i hate sejarah! wlpn cikgu wan lijah tu besh, tp aku ttp xsuke sbb kne membaca ngan menghafal
ii) akaun ms kt poli.. mmg xsuke sgt2! tp ttp lulus ngan cemerlang =)
iii) rekacipta.. aku mmg x kreatif lgsg...
..interesting about me..
aku rs aku mmg peramah dan cepat mesra.. dan comey!! menarik kot ek kalo cmtu??? hikhikhik
..I used to love..
ape2 jek yang bleh menarik perhatian aku especially shopping!!!
..I couldn't live without..
i) my lovely family
ii) my MR.K
iii) my handphone!
..Who did you call before you sleep at nite..
semestinye MR.K but die yang call ok!
..Person you'll gonna tag..
aku xrs mcm nk tag sesape! hahahaha


::: i'm home!!! :::

salam u'oll...
lama bangat aku x update blog ku ini... bukan ape beb, tahap kemalasan tu melonjak naik.. heheheh.. papepn, hari2 minggu aku dipenuhi ngan bunga2 indah.. chewah!!! ermmm.. minggu raye cine tu mie aku dtg kl.. bercuti kt sini.. mmg la tramat bestnye.. =) makan aje kje aku.. mane x membesar mcm ni.. hikhikhik.. pstu cuti hari wilayah lak aku ngan kak nani g jb, umah kak na aku.. die kn da nk bsalin, saje la g mlawat die.. jangka 10hb but till now lum bsalin lg.. kebal btul.. heheheh... tp kalo 12hb ni die lum bsalin lg, mmg doc pkse masuk wad la.. hrp2 semua ok.. kak na takut ckit kali ni nk bsalin wlpn ni ank y ke3.. sbb b4 diz die bsalin kt kg, mie ade temankan die.. ni sorg2 kt jb, gigil jgk la.. =) tp xpe, nnt mie g jb trus kalo die da masuk wad.. last skali cuti thaipusam mggu lps, aku balik kg.. yahoooooo!!!! mmg best sgt2... sbb da lm aku xbalik.. asyik mie je dtg kl... mie aku tu mmg tramat la sukenye bjln.. bygkan bulan 1 dulu, 2x die dtg kl... ms kt kg mie ade wat mjls ckit.. panggil jiran2.. mie wat roti canai, murtabak ngan roti tempayan (lebey kurang cam roti nan la).. mmg best sgt, da lm aku xrasa smua roti2 y mie wat tu.. hr tu mmg ktorg mkn roti jek dari pg smpai ptg.. hahahhah.. puas hati aku.. tp syg sbb balik kejap jek :( jd cam rinduuu sgt2 kt mie ngan abah... ermmm... ok la tu kn dari xleh balik lgsg... ha.. aku ade cite sedey lak 1.. abg MR.K, along warded.. appendix.. kalo ikutkan mlm td da kne operate.. tp hospital tunku ampuan rahimah kt klang ni mmg truk la.. along da puase da seharian smlm, last2 xjadi operate.. gile btul!! td MR.K bgtau myb hr ni lak operate.. hrp2 smua ok la, jgn xjadi lak... ok la bebe, aku nk sambung wat kje.. daaaa....

*MR.K went to mersing once again... owhhhh.. =(*