Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, June 30

::: wedding kak nini @ melaka :::

melaka.
perjalanan yang melucukan. hehehhe.

ktorg smua kumpul kt ofis termasuk la aku ngan MR.K.
jnj nk konvoi tp awal2 lg da berpecah. hehehehe
bak kate MR.K, ini bukan konvoi, tp koboi!
tp msg2 pn relax & cool jek. lg2 kak nana. coz die hanya memekakkan telinge dga hubby die membebel. :p
semua 4 buah kete.
last2 da sampai seremban-labu baru la ktorg together gether konvoi.
mmg sgt melucukan. dari start jln, hingga sampai umah kak nini, hingga balik!
terlalu byk kejadian & kenangan. tp xpela, bia geng2 bas sekolah je la y tau.
dan lembu2 e2 jgk! :p

msg2 pn perut da lapa gile, lg2 aku. heheheh. lapa x hengat!
sib baik MR.K layan aku bak permaisuri :) hahahaha
i cyg u lebih la! :*
makanan mmg sedap bangat. mmg banyak aku mkn.
MR.K senyum jek tgk aku abiskan sepinggan nasi tu.
kalo x haram nk abiskan.

ok la. just layan the pics ok. x mo cite pjg2.






Thursday, June 25

::: aku tersentuh :::

salam guys.
rindu la nk berblogging tp aku cam xde idea 2 3 hari nih.
myb sbb penat sgt kot.
anyway, gmbr aku semua da siap.
tp aku cam mls plak nk upload.
mcm mencapap sgt kn???
kalo aku upload pn myb aku collage kn je ok.
heheheh.

ok, berbalik psl enrty nih.
pg smlm otw g keje.
aku dga radio.
mase tu tgh on air lagu oh ibu nyanyian mamat.
dan2 tu jgk aku rs mcm nk nangis sgt.
tp xnangis pn lg.
aku jd rindu kt mie kt kg.
rinduuuuuuuuu sgt2.
rs nk balik kg, nk mkn y mie msk, nk tido ngan mie.
sbbnye ms balik awal bulan hr tu, aku xsempat nk manje2 ngan mie.
msg2 cbuk kn dengan persiapan majlis tu.
myb sbb tu aku jd tersentuh sgt2.
nk tunggu bulan puase nk balik, mcm lmbt lg.
nnt la aku pk. myb balik kg skang, nnt puase balik lg.
hikhikhik :p
tp y pasti org rindu mie sgt2!!!!!!!!!!




*rindu MR.K jugakkkkkkk*

Tuesday, June 16

::: oowhh :::

seram sejuk badan aku.
hidung tersumbat dek hingus yang meleleh.
kepala aku berat sgt mcm nk pecah.
mata aku berair mcm nk nangis.
perut pn memulas2 dari pagi.
demam ke aku ni????
oowhh...

Thursday, June 11

::: selamat :::

salam kwn2 :)

akhirnye aku kembali jgk bekerja setelah 5 hari bercuti.
alhamdulillah, majlis pertunangan aku berjalan lancar walaupun mmg penat y amat sgt.

tp berbaloi!
07 jun 09, aku selamat ditunangkan dengan mr. khairul azlie :)
fuhh! penat mmg xyah cakap la, Tuhan je y tau.

Khamis : pg aku btolak balik kg ngan kakyu je. pttnye aku follow abg gee balik tp tibe2 die ade urgent meeting, so tpkse la aku ngan kakyu jek y balik. die jumaat pagi baru leh balik. mlm tu trus aku g pasaraya ngan mie bli brg2 y patut utk memasak.

Jumaat : mmg byk sgt bnde y menunggu aku. heheheh. pagi2 lagi aku duk kemas2 umah. pstu g amik cincin. lps jumaat, mie ngan abah kuar g tesco bli barang2 ngan lauk basah.

Sabtu : kemas2 umah lagi ngan kak nani&kak na sbb ptg nnt fmly MR.K sampai. mie suh diorg singgah umah dulu, kenal2. :) so ptg tu mie masak ringan2 jek. bihun goreng ngan ns kerabu (bli jek). diorg sampai dekat kul 8 mlm. kbtln hari tu mendung jek, ade kilat ckit2. tengah duk syok2 smua mkn, tibe2 blackout! aduh, panik aku. tp mcm klaka gile sbb masing2 bgelap! heheheh. so abah aku dengan cptnye g buka suis utama, kemudian cerah balik. lps smua mkn, aku, kakyu ngan mie g anta diorg kt guesthouse. xjauh mane pn, dekat jek ngan umah aku. mcm kwsn taman sebelah taman umah aku la. da balik umah, kemas2, basuh pinggan, periuk belange smua, pstu tggu org dtg psg khemah. last2 kul 3lbih baru aku tdo.

Ahad : hmmm..hari y ditunggu. pagi ni mmg cbuk sgt2. seawal jam 8, mak andam dtg nk pasang pelamin mini tu. sambil2 die duk psg, aku komen ckit2 suh die wat cara aku sbb aku nk simple jek, xnk berat2 sgt. kak nani ngan kak na serta makcik2 aku duk tlg mie msk kt dlm kedai dpn umah tu. aku, kak ira ngan kakyu duk settle kan barang2 hantaran. dup dap dup dap. kul 2. MR.K call bgtau smua da smpi. mule2 aku duk jek dlm bilik ngan ikma. dengar jek ape y diorg ckp kan. pstu sampai mase aku kuar. then, SETTLE! i'm your fiancee. huhuhu

*ade ckit jek gmbr, ni pn xclear. nnt gmbr da siap aku upload lg ye*




*for the 1st time dlm blog ni, aku kenalkan korang my MR.K :)*