Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, February 24

bunga-bunga cinta

salam dan hai semua.

semalam aku berdating sekejap ngan MR.K.
memang sekejap sangat-sangat.
1 jam setengah je. :)
dia datang hantar barang untuk aku.
pastu kami keluar minum kat equine.
sembang-sembang, bincang-bincang, lepas rindu. ;)

tengok jam da 7.30 malam, dia pun nak beransur balik sebab da lewat.
dia hantar aku balik, sambil-sambil nak tumpang solat maghrib terus.
dia sembang-sembang kejap dengan abang aku, pastu mintak nak tumpang solat.
aku bawak dia naik atas, solat kat bilik aku then aku pun turun bawah.

da siap semua, dia minum-minum, sembang-sembang lagi dengan abang aku.
aku dengan kak ira duk perhati je gelagat bakal abang dan adik ipar tu bersembang.
lega tengok penerimaan abang aku, alhamdulillah :)

lepas MR.K balik, aku pun masuk bilik.
tiba-tiba aku terperasan ada something kat atas katil aku.





owhhhh...so cute dear. :*
a simple and small note but give me a big suprised!!
sempat lagi dia tinggalkan note tu.
walaupun sangat simple, tapi penuh makna bagi aku.
fyi, MR.K ni jarang sangat romantik macam ni.
selama 5tahun ni, aku boleh kira berapa kali heheheh
tapi itu la yang buat aku sayang dia.
accept him whoever he is.


Z

10 comments:

mrs_yus said...

ala comell! :p

Anonymous said...

hehe...
patut pun za hari nie datang opis hati berbunga riang...:)

~~zaa~~ said...

mrs_yus : heheheh thanks!

~~zaa~~ said...

anon : :) ye la kak, dapat plak nasi lemak free kan! :p

Ezzah said...

zaa : eh ehhh...sama la lukisan krul tuh dgn bad waktu kasi birthday kad!! ahahahahahah.. :P

~~zaa~~ said...

ezzah : ahahahha macam mana bleh sama lak ni yang oi!!! hahahahah :p

Ezzah said...

tapi lukisan bad siap ada kaki! :))

Uncle Rain said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~~zaa~~ said...
This comment has been removed by the author.
~~zaa~~ said...

ezzah : hahahah tak leh blah masing2! :p