Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 31

alhamdulillah :)

salam dan hai semua.

da 2 minggu aku tinggalkan blog kesayangan aku ni.
hari ni aku kembali.
but actually aku da start kerja hari isnin.
tapi aku tak sempat nak berbloging sebab banyak benda nak di uruskan.

hurmmm..

aku kembali dengan membawa 1 gelaran baru hehehe
alhamdulillah semua majlis diberkati walaupun ada 2 3 perkara yang terjadi di luar dugaan.
sungguh itu ujian Allah kepada family aku.
kami sangat-sangat sedih tapi kami semua terima dengan redha.
ada hikmah di sebaliknya.
but overall alhamdulillah.
aku selamat menjadi isteri khairul azlie dengan sekali lafaz.

raw picture aku tak sempat ambil lagi dari photographer.
gambar yang ada dengan aku ni hanya dari kamera biasa.
layan la dulu ye sementara nak dapat raw picture.
insyaAllah aku akan cerita satu-persatu rentetan majlis kahwin aku nanti ye.
juga cerita pre-honeymoon kat bukit tinggi..hehehe..

ramai yang bertanya apa rasa aku sekarang?
sepanjang 2 minggu bergelar husband and wife, heaven! titik. :)
tapi aku belum sempat menjalankan tugas sepenuhnya lagi.
sebab hujung minggu ni majlis bertandang.
kiranya aku still pengantin baru lagi la! :p

for those yang doakan kebahagiaan aku, thank you so much dear!!
doakan kami hingga ke akhirnya, ok.





27 comments:

mrs_yus said...

wah pngntin bru dh bersiaran kembali...! welcome back lah pngtin bru :P
dh name pn pngntin bruu..mmg heaven sgt2 kn..;)

p/s : btw zaa,kndri umh kerol sara xpat g..yus kjee..sorry yee ;)

*big hugs 4 u*
:)

MLU said...

hai pengantin baru..
camne best kan kawin..heheheh
zaa, belah krol nt rombongan zaa dtg dlm pukul bp?

Ezzah said...

cepat2 masuk gmbr bnyk2! itula kan aku suh axtiv kan balik FB. Upload la bnyk2 kat situuuuuuu...

Btw, pelamin itu simpleeee but comeeeey n sweet sungguh! :)

♥♥ KhamS ♥♥ said...

tahniah zaa!
cantek sgt zaa!

Xora said...

ALhamdulillah.. selamat sudah :D

III AiNa III said...

Zaa..congrates for being a wifey now..smoge berkekalan ke akhirnye...aminnn....sorry xdpt dtg majlis zaa...mmuahh2x for u!

Lots of ♥

are-za said...

zaa this weekend insyaallah aza p..skrg weekend dok sane jer umah hubby...

selamat pengantin baru dear!! moga kekal ke akhir hayat...

~~zaa~~ said...

mrs_yus : hehehe thanks dear! and thanks 4 coming!! :*:*

~~zaa~~ said...

MLU : thanks..sape ye??

~~zaa~~ said...

ezzah : hehehe nnt aku masukkan gmbr ye yang :p rindu ko sgt2!!!!
simple je yang pelamin aku hehehhe

~~zaa~~ said...

khams : thanks che khams!! :)

~~zaa~~ said...

xora : thanks awak, alhamdulillah :) tggu turn xora pulak.

~~zaa~~ said...

aina : thanks dear.. its ok,,nnt ade lapang, g rawang nnt ye!

~~zaa~~ said...

are-za : thanks dear..congrates to u too!!! :) nnt jemput tau!

Madamme Anne said...

zaa.. congrat s 2 u dear..
sorry x dpt join majlis.. what ever, anne doakan zaa tabah menghadapi segala dugaan dan cabaran kehidupan perkahwinan k...
god bless u dear..

~~zaa~~ said...

madamme anne : its ok dear..thanks a lot..

MiSz eiN said...

selamat pengantin baru zaaa
semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat...dan smg jd isteri yang solehah amin...
sory xpat dyg majlis kamu yea
doa dari jauh je mampu
huhu

Azlia said...

pn za...tahniah..smg hubungan dibina kekal didunia dan akhir...cantik sgt pelamin..pgntin pun CANTIK!!!...

waniepaez said...

congrats za...sowie wani xblk kg minggu za kawin sbb family pais ada kt putrajaya...minggu nie igt nk p rawang, tp tergendala gk sbb kne balik kg pulak...apepon, nnt wani nk jemput za dtg umah ek, mkn2..nk jmp pengantin baru..bile free t za gtau ek:)

~~zaa~~ said...

misz ein : thanks ein!!! nnt kalo free, jemput ke rawang tau!

~~zaa~~ said...

azlia : thanks a lot lia!!!!

~~zaa~~ said...

waniepaiz : ye wanie, takpe..thanks dear doakan kami ye! nnt za bgtau wanie ye..bleh g mkn2 kat umah wanie! :)

waniepaez said...

orait za, nati free 2 jgn lupe gtau ek:)

axie said...

selamat pengantin baru dear :)
tak sabar nak tunggu anak zaa..haha :D

pelamin & makeup cantek sangat!
hantaran pun cantekk..
pandainya dia buat :)

zaa berseri2 sekali time wedding tu..cepat upload pic ek..luv u!

from : azie yang masih berpantang :P

~~zaa~~ said...

axie : heheheh thanks azie!! rindu sangat kat azie...
hantaran tu zaa wat simple2 je yang oi..xde bakat heheheh
nnt za upload gmbr ye..tunggu!! :)
bile naik keje ni????

axie said...

26 april start keje
18 april dah balik putrjaya
dtgler umah

~~zaa~~ said...

axie : oo..bereh2 nanti zaa nk g umah tau..sambil-sambil melawat afiy! :)