Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, March 11

away

salam dan hai

kawan-kawan, hari ni aku last day kerja.
esok aku akan mula bercuti sehingga la 26 mac. :)
lama tak?? tak kan??
bagi can la sikit heheheh :p
tapi esok aku belum balik kampung lagi.
nak settle kan apa yang patut dulu kat sini.
nak pergi ambil 2 3 barang yang penting.
dan paling best lagi esok aku masih sempat untuk ke jalan tar! hahahahha
last hunting ok. ;)

so i'm heading hometown saturday morning with my sister, brother-in-law & sister-in-law.
doakan aku selamat sampai ye.
doakan juga semua majlis aku berjalan lancar tau.
nerves ko..series!
siapa-siapa yang nak ke kelantan tu, korang tau kan macam mana nak contact aku. :)

ok.
insyaAllah lagi 2 minggu aku akan bersiaran kembali.
tapi kalau sempat, aku cuba la online kat rumah nanti.
aku memang harap sangat korang semua doakan yang terbaik untuk aku.
sekali seumur hidup ni, weh! :p

tata tata tata tata......

6 comments:

Ezzah said...

tunggu kedatangan kuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ehehehehe.. :)

~~zaa~~ said...

ezzah : ahaks!! i'll be waiting for u! hehehehehe :p

~~*Ummi AFD*~~ said...

zaa,

kiter doakan semoga semuanya berjalan lancar okey... selamat menempuh alam baru...

Erm, nak ucap selamat pengantin baru siap2 cam awal lagi lak... lepas dah sah nanti la kot ek... hehe

mrs_yus said...

tgu kedtgn sara jgk tauuuuuuuuuuu :)
always pray all da best 4 u cyg! :p

~~zaa~~ said...

ummi AFD : thanks salwa.. hehehe tak pe, nnt ucap bila da sah tau! :p

~~zaa~~ said...

mrs_yus : of coz!! heheheh wait 4 u too dear.. thank u darl!! :*