Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, March 5

how to suprised him?

salam dan hai.

lega.
itu je satu perkataan yang sangat sesuai untuk aku sekarang.
banyak benda jugak la buat aku lega dan tenang sikit.
alhamdulillah.
aku da fix everything with akak khemah.
and last akan jumpa dj nanti bila da balik kampung.


haihhh..
penatnya menguruskan majlis ni kan.
tapi takpe, sekurang-kurangnya aku puas sebab aku buat semuanya sendiri.
di samping kakitangan kat belakang tu yang banyak membantu.


eh korang!
esok birthday MR.K la.
aku memang tak beli present apa-apa pun kat dia.
tapi aku rasa macam nak buat sesuatu la.
hari tu kami tak jadi pegi cuci rumah.
so kami decide nak g esok.
aku ingat nak wat suprise sikit kat dia.
boleh tolong aku tak bagi idea?
aku blur la tak tau nak wat ape.
tq in advance ok!

11 comments:

mrs_yus said...

xpndai gk psl surprise2 nih :P

Ezzah said...

birthday krul sama dgn dania! :)

ciNDerella stRikEr said...

zaa... nk tlg bg cadangan. time nk cuci rumah tu pn ble wat mini surprise. heheee

ciNDerella stRikEr said...

ps: suda terima kad kamu. reben merah yg cute amat menjeleskan sy. hehee

Madamme Anne said...

za.. anne pernah wat suprise kat hanan.. belikan wallet kat dia.. bungkus elok2.. then simpan dlm freezer.. mlm tu anne wat2 peat.. suh dia amikkan ais dlm freezer.. tp dia leh x perasan ada hadiah dlm freezer tu..Dia btul2 la mik ais.. sabar je la aku ni..

zara said...

kalo untuk namanya lelaki.. mungkin masakkan untuknya paling seswai.. hahahah! serius takde idea.. sbb masih tak berpunya~ hahaha

~~zaa~~ said...

mrs_yus : cehh!! heheheh tau tak pe, za pun tak reti gak!

~~zaa~~ said...

ezzah : yup! aku suka! :p

~~zaa~~ said...

cinderella striker : hurmm..betul jugak kan??? sounds good! thanks nad!

oo..da dapat ye :) ala, itu je y mampu buat!

~~zaa~~ said...

anne : hahahahah hanan kan memang straight jek. heheheh mau hangin je kan???

~~zaa~~ said...

zara : masak? bgs jugak ek?? baru dapat tunjuk skill kan???