Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, March 12

muncul sekejap :)

Salam dan hai

Hehehe tiba-tiba aku muncul kejap hari ni.
Ada siapa-siapa rindu kat aku tak? :p

Huh.
Series hari ni sangat-sangat penat.
Sangat-sangat kejar masa.
Dari pagi aku ke rawang, settle kan lollipop.
Pastu ke gombak ambil sourvenir.
Lagi ke jalan tar cari brooch, beli tudung.
Pastu panjat bangi pulak sebab appoinment kat spa. :)
Gila penat!
Tapi tak kisah la asalkan semuanya settle sebelum aku balik esok pagi.

Weh korang!
Tau tak aku dengan MR.K famous 3hari ni. ;)
Dari hari ni sampai sabtu.
Nak tau kenapa?
Muka kami terpacak kat banner entrance pameran pengantin kat pwtc!!
Hehehe..ni semua kerja owner tempat kami tempah kad.
Kawan MR.K yang kerja urban vibe tu bagitau.
Malu ko! Tp glamour la kejap! :p
Kenapa tah tauke kad tu letak muka kami. Dah la gambar tu aku sangat-sangat tembam!
Tak pe la,yang penting glamour mak!

Ok la.
Aku nak sambung kemas-kemas baju.
Esok pagi-pagi nak bertolak balik kampung! Yeeaayy!

6 comments:

Ezzah said...

wah wah waaahhh....glemer member ai...ehehehehehe.....asal x tngkap gmbr banner tuh...mau tgkkkk... :P

fatenton said...

za..
happy for you..
mesti bedebar2 kan nak jadi pengantin baru..
kahwin best tau.. heheheh

papepun faten doa semua selamat ye..jumpe masa kenduri rumah krol ye..sory faten tak dpt tgk za kat kelantan..tapi takpe za sure cantik.. :)

Farah malique said...

aku n naim ade sent kat ko gambar tu..dapat ???

~~zaa~~ said...

ezzah : glamer ko!! hahaha malu la nk letak gambar tu! :p

~~zaa~~ said...

fatenton : hehehe thanks fatenton.. :)

~~zaa~~ said...

farah malique : gmbr ape yang???xde pun..