Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, March 8

suprised yang menjadi

salam

jumaat lepas aku keluar dengan kawan-kawan aku.
tapi tak cukup geng sebab sorang nun jauh di paris, sorang nun di damansara, lagi 2org tak boleh datang.
so ber-4 je la keluar but we're totally enjoyed.
mula-mula rancang nak makan je kat taman warisan memandangkan putrajaya ni bukan ada tempat yang best pun.
tapi last-last, tukar plan.
pegi alamanda, having lunch at bowling cafe and karoks!!!
walaupun masa da hujung tanduk, tapi masing2 tetap tak nak stop berkaroks!
hehehehhe..thanks guys coz made my day!
next time kita menggila lagi ye..kalau boleh nak semua ada!




oh ye..

thank you so much for those yang bagi cadangan kat aku untuk buat suprised kat MR.K!
thank you!! thank you!!
agak menjadi juga rancangan yang aku plan dengan akak aku hikhikhik
tapi suprised hanya berbekal kan sebiji kek dan se-bucket kfc je.
tak kisah la kan, asalkan aku dapat happykan orang yang aku sayang!

kisahnya,

lepas MR.K sampai rumah, kami keluar pegi beli barang-barang kat hardware.
then terus pecut ke p16 untuk singgah makan dulu sebab masing-masing da kebulur.
lepas makan, kami gerak ke rumah.
angkut barang, tong-tang-tong-tang semua.
keluar pegi masjid solat zohor.

da settle semua, balik rumah nak memulakan kerja.
nasib aku baik sangat sebab MR.K cakap nak cuci toilet dulu.
yes2!!
then akak aku sampai..
menyorok diam-diam kat dapur hehehehe
aku ketuk pintu, bila MR.K bukak je, terus kami semua tiup ponn-ponn and bom tangan tu!!
alhamdulillah..thanks to my sister yang sama-sama mempoyokan diri pakai mask tu! hahaha tapi sorry la ye, gambar tak dan nak snap sebab sibuk sangat. :)

7 comments:

Uncle Rain said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mrs_yus said...

yg xtahannye tgk korg lam karaoke tu yg penting pas kjee xbukak..tergantung jee kt leher tuuu..ahahahhaha!! :D

~~zaa~~ said...

mrs_yus : hahahah tau xpe si ema ngan farah ni!! berkhidmat untuk negara konon, padahal karoks ke keje!

Ezzah said...

mana ku??? manaaaa??? manaaaaaaaaaaaaaaaa????? :P

~~zaa~~ said...

ezzah : hahahahaha ko menghilang ke mana tah!!! :p

Farah malique said...

bessttt oooo...

~~zaa~~ said...

farah malique : heheheh kan yang??? sangat2 best!!