Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, April 26

jom joging dengan aku

salam dan hai.

ye..ye..aku tau aku da gemuk!!!
nanti aku diet la! :p and joging too..hahahahah
gemuk sikit je kot dari belum kawen!
kan bang???? :p

aaahhhhh.....
3weeks ni adalah sangat pack untuk aku dengan mr.k.
last weekend aku dengan mr.k follow mak balik pagoh.
hmmm..nice surrounding kat paya redan.
this is my 1st time ke rumah atuk mr.k.
jumaat malam gerak pukul 11.30 malam, sampai pagoh pukul 2.30 pagi.
sampai je terus tido. mengantuk yang amat!
sebenarnya dari dalam kereta lagi da tido! hahahah
nasib baik ude duduk depan, teman mr.k drive.
bini kat belakang berdengkur! hahahah kurang asam betul!!
bangun pagi tak pagi sangat la, kul 9.30! :p
maaf tuk, tak boleh nak bukak mata. :p

hari tu makan tengahari macam hari raya ko.
atuk siap buatkan ketupat lagi.
mak masak rendang daging, lodeh, kuah kacang and kari ayam! pehhhh!!!
series macam raya.
dekat nak maghrib maklong and makngah nya sampai.
lagi kecoh la umah.
i just wanna say that his family and my family lebih kurang je.
masing-masing suka berkumpul and buat kecoh! :p
alhamdulillah, harap-harap semua boleh la terima kehadiran aku sebagai orang baru ni.

this weekend kitorang nak ke kulim pulak.
mr.k's cousin punya kenduri.
the bride from kulim.
then bertandang kat serendah is on the next weekend!
sangat hectic ok 3minggu ni..
jangan collapse sudah heheheh

ehem..ehem..
semalam sesi menambah 1 barang dalam rumah! :) i loikeee!!! :)
petang ni delivery nya..
alhamdulillah...
next??? :p

4 comments:

dalila said...

barang ape agaknyer yg ditambah tu ek?

Xora said...

jogging.. jogging.. fuuhh! dah 15km dah.. jom tambah lagi 20km. fuuh fuuh

~~zaa~~ said...

dalila : hehehe biasa la barang-barang keperluan yang penting :)

~~zaa~~ said...

xora : chaiyok xora..zaa kejar dari belakang ni...fuhh..fuhh :p