Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, April 2

on leave..again..

salam dan hai.

hari ni aku kerja halfday je.
sebab nak uruskan hal-hal untuk majlis bertandang esok.
selamba je aku tak cuti pun. hehehe..
mr.k da cuti dari semalam lagi.

pagi tadi family aku dari kelantan semua da sampai.
sekarang tengah berkampung kat rumah akak dengan abang aku.
termasuk la aku sekali. :p
tak kuasa la aku nak duk putrajaya sorang-sorang.
tak de kekuatan lagi heheheheh

so kawan-kawan,
aku akan start bercuti lagi ye.
5-7 april.
korang jangan tunggu-tunggu entry baru aku tau :)
nanti naik kerja, baru aku perah otak untuk menaip lagi. ;)

i would like to invite you, you, and all of you yang baca blog aku ni.
untuk ke majlis bertandang esok di rawang.
siapa-siapa yang nak map, email aku : princess_zaha05@yahoo.com

see you on thursday ok, guys!
doakan semua berjalan lancar ye.
tata tata tata.......




4 comments:

mrs_yus said...

oooppsss..cm knaaal jee gambo2 nihh...ooo..cilok senyap2 yeee..ni nk kne tuntut dr pngntin bru nih..!ehehehe :P

p/s:wish semuanye bjln lancar esk :)

axie said...

baju cantek bangat!!!

~~zaa~~ said...

mrs_yus : heheheh akta ict kata cilok gmbr sendiri tak pe yang! :p

~~zaa~~ said...

axie : hehehe tq dear!! :)