Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, April 15

reception day

salam dan hai.

aku da dapat raw pictures, tapi tak boleh nak upload lagi la.
kenapa tah blog ni susah sangat nak upload.
still keep trying ni.


the reception day was great!!

except ada la part-part yang sangat menguji kami sekeluarga. sampai kan terpaksa anjak kan time untuk bersanding. dari pukul 12.30, di lambatkan ke pukul 2.00 petang. kami sekeluarga menangis tak henti. mie sampai nak pitam dibuatnya. tapi semua tu kan ketentuan Tuhan. aku tak kan reveal kat sini apa dugaan tu sebab ianya sangat berat. cukup la sekadar kami sekeluarga ambil iktibar dan pengajaran dari kejadian tersebut. yang lain, semuanya great!! Alhamdulillah...


ok.
aku nak war-warkan sikit mengenai vendor-vendor yang bertanggungjawab untuk merealisasikan hari bahagia aku. ewah-ewah!! :p heheheh..aku cuma nak berkongsi kebaikan dengan semua orang, mana tau ada yang nak gunakan kepakaran vendor-vendor ni, at lease boleh rujuk kat sini kan??

Pelamin, Make Up & Persalinan : Iwan Andam, Pantai Cahaya Bulan, Kota Bharu
Canopy : Ayu Catering And Canopy, Pasir Mas
Photography : Pixelworks Photography And Videography
Bunga Sabun : DiniGift, Gombak
Lain-lain sourvenir tambahan : Pasar Rantau Panjang :p

official vendor di atas are totally recomended!!! best!!! berbaloi-baloi!!!











ok la, aku nak continue upload pictures ni ok..tungguuuuuu

2 comments:

MiSz eiN said...

cepat ah...da berjanggut ein tunggu nih.hehe

~~zaa~~ said...

misz ein : heheheh saba dak ein heheheh