Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 24

feeling well

salam dan hai.

korang semua sihat tak?
aku alhamdulillah, ok sikit la.
tapi masih lagi dibelenggu dengan pertanyaan....

kursus minggu lepas sangat best!!
sangat-sangat best!!
penceramah sangat-sangat best!!
sangat pandai attract audience, tak jemu!
tak cukup dengan lawak jenaka dia, dia tambah lagi dengan chicken dance!
best!! :)
sampai aku boleh lupakan sekejap masalah kat ofis, masalah aku.
harap-harap mood ni berpanjangan.

hurmmm..
da 2bulan lebih aku tak balik kampung.
rindu sangat kat mie dengan abah.
hari khamis lepas call mie, tiba-tiba menangis.
rasa rindu sangat....
mie cakap nak rindu apa nya, da ada suami.
tapi tak sama kan???
suami lain, ibu lain....
nasib baik jugak la ade mr.k, nangis la kat dia. :p
cepat la cuti sekolah
tak sabar nak balik kampung ni!!!


*mr.k, i missed u damn much!!!

2 comments:

mrs_yus said...

olo2..rndunyee dea ;P

~~zaa~~ said...

mrs_yus : (+_+)