Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, May 27

husbandless

salam dan hai.

starting from this evening until monday, hidup aku akan sunyi la.
my lovely mr.k kena pergi kursus.
aku akan membawa diri ke puncak jalil la petang ni.
mungkin rumah abang aku, tak pun rumah akak aku.
tak decide lagi nak bermastautin kat mana.
being husbandless for 5days 4nights.....
owwwhhhh...sedihnya....

sepanjang 2 bulan ni, aku belum pernah jauh lagi dengan dia.
jauh pun tak pernah, apatah lagi tidur berasingan.
sunyinyaaaaaaaaaa.........
sobbb...sobbb...... :(
macam mana nak tidur nanti takda orang bobok??
:(

semalam aku da siap packing semua barang dia.
sayu gila dalam hati.
bawak pakaian cukup-cukup untuk 5 hari.
nanti dia tak payah nak basuh-basuh da kat sana.
cadar, bantal, selimut.
macam-macam aku pesan kat dia.
tinggalkan sweet note sekali dalam buku note dia. :)

sedih wehhhhh.....
time baru kahwin ni la kena pergi kursus pulakkk.
dulu masa bujang takda nya nak hantar kursus!
menduga hati betul la..hehehehe
aku pulak nak duduk rumah sorang-sorang macam tak berapa nak berani. :p
belum ada kekuatan lagi.
sebab tu bawa diri ke puncak jalil.
boleh adam dengan amir temankan di kala kesunyian. cehhh!!!



*i know i will missssssssss him so damn much........*

10 comments:

mrs_yus said...

ala dorg nii..time bru2 kwenla nk anta kursus kn..heheh..
ala xpelaa..kasi pendam rndu lme2..nti krol dh blk lepas rndu dendam hbis2 okeey? ;)

p/s : sib baek sara xpenah g kne tgal ngn yus..sara tgal dea adelaa..sbb blk kg sorg2 die xpat cti..heheh :P

~~zaa~~ said...

mrs_yus : tu la pasal yang oi...merana la ai! heheheh :p lepas je dia balik, ai akan lepaskan semua dendam tu ;p

sara memang suka tinggal yus! :p

Ezzah said...

lepaskan semua dendam? ishk ishk ishk!

abisla nnt bil air tertunggak. ehhh...blue punya otakkk! :P

eheheheheh............

~~zaa~~ said...

ezzah : ahahahaha lama gila da aku tak sebut perkataan bil air tertunggak tu! :p

heheheheh ko kan memang suka blue2 ni! :p

III bDkNaKaL III said...

umh snrik pn tkut?ko precint 18 kn zaa?

~~zaa~~ said...

bdknakal : bukan takut..but "not used to" lagi :)

Madamme Anne said...

hehehe.. sian zaa...
anne ni plak dah bese sgt nyer kena tggl.. dulu mmg x bese.. tp nak wat caner.. dah kerja.. dulu time hanan keja shif, kdg2 dkt 2 week dia keja mlm, pastu mcm tahun lepas 2 bulan kena gi bintulu.. fuh.. alah bise tegal biase lah.. hehehe

fatenton said...

takpe2..
lagi lama tak jumpe lagi rindu tau..
mcm faten ni lagilah..tapi i steady jekkkk ;p

~~zaa~~ said...

madamme anne : hehehe ko tak pe la anne da biasa :p aku ni ha terkulat2 lagi :p

~~zaa~~ said...

fatenton : heheheh :p tak tertanggung la rindu ni :p
lain tau rasa dia bila da hari2 depan mata :)