Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 3

in cameron with love~~

salam dan hai. :)

semalam balik dari kulim, kitorang semua drop by kat cameron highlands.
saja nak cuci-cuci mata.
dari kulim ke simpang pulai, then ke cameron.
balik turun ikut tapah sebab dari tapah, 2 jam je sampai bukit beruntung.

singgah avant chocs, singgah pasar cameron, singgah jugak dekat ladang teh.
lagipun pergi ramai-ramai kan.
semuanya stok-stok singgah je.
nak pulak semalam ramai gila kat sana!!
pack yang amat.
sampai kan jem sepanjang jalan nak turun dari brinchang ke tanah rata.
lagi jem kat lata iskandar.
sesak gila kat situ!!

aku pun tak banyak ambil gambar pun.
sekadar lepaskan gian je :p
nanti pergi lagi la tapi taknak la pergi weekend! pack!



8 comments:

dakcik said...

abg khairul botak laa...:)
beshnye dpt g cameron..

~~zaa~~ said...

dakcik : ahaks!! lepas kawen ni asyik nak botak je..zaa suka :)

jom cameron!!

Ezzah said...

aueeee abg botakkkkk.. :D

~~zaa~~ said...

ezzah : u kan suke kat abang botak tu!!!! :p

are-za said...

bila p? i pom p jugak 2 mgu lepas...

~~zaa~~ said...

are-za : zza g 2mei hari tu..kebetulan ada kenduri kat sana..

Khumaera Ismail said...

i pegi jgk cameron for pre-honeymoon..best sgt2~!!!..especially weekdays sb org tak ramai..hihihihi~ btw, happy to read ur blog..nk follow ek.. ;)

~~zaa~~ said...

khumaera ismail : salam kenal. tq join follow my blog..blog kite biase2 je heheheh :p kite exchange link ye?? :)