Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, July 19

baru lagi ke?

salam dan hai.

fuhh..
da empat bulan kawen.
aku rasa macam baru je semalam kenduri.
tak sedar diri betul la, inai pun da abis kat jari.
yang tinggal pun ibu jari kaki je la.
boleh duk mengaku pengantin baru lagi sambil tayang ibu jari kaki!
bahahahahah
ade je la aku ni!

how i missed that time so much!
masa kitorang keluar hunting for barang-barang kawen.
masa keluar hunting for wedding card.
masa keluar hunting for wedding shoes.
rasa macam nak lalui sekali lagi! boleh tak yang?? :p

ok,
now i know.
kenapa isteri susah sangat nak tinggal suami sendirian kat rumah.
bukan sebab 'tu' je, tapi tanggungjawab yang lain pun.
walaupun agak berat nak pikul, tapi kalau kita ikhlas semuanya akan jadi senang.
for those yang masih lagi pjj (perkahwinan jarak jauh) tu, cepat la usahakan sesuatu.
agar kamu dapat bersama dengan pasangan kamu secepat yang boleh.
nanti kamu akan rasa nikmatnya.
kamu akan rasa kebahagiaannya.
aku doakan kalian ok!

kini,
aku persembahkan kat kamu semua......




yours truly :)




jangan marah ye! :)

8 comments:

fatenton said...

sebab 'tu' tuuu sebab apa tuuuuu??tak paham tak pahammmm.. :D

~~zaa~~ said...

fatenton : wakakaka ye ke fatenton tak paham ni??? unbelievable! hahahah :d

amni said...

fatenton masih lagi pjj puan zaa..dats y laa dia xfaham..hahahah..jgn marah ye fatenton..

~~zaa~~ said...

amni : hahahah potong jari fatenton tak paham! :p saje la tu mengade! :p

mrs_yus said...

xmarah ponn...hehe :P

are-za said...

xmo dh merasa yg penat2..nk rasa again jadik raja satu hari jer..kui2..

~~zaa~~ said...

mrs_yus : zaa tau sara memang xmarah punye! :p

~~zaa~~ said...

are-za : betul2..aku nak rasa shopping jah! hahahah ;p