Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, July 29

cuci the musical

salam dan hai.

hari ni mood adalah lebih baik.
alhamdulillah, semoga berkekalan. :)

tapi rutin harian aku tertanggu sikit hari.
semuanya pasal cuci-cuci the musical service.
maintenance mencuci tingkap & dinding bangunan.
untuk level 4 south core, diorang nak ke luar kena melalui bilik aku.
so terpaksa la ai merelakan ok!
demi nak kan tingkap bersih, ai sanggup. :)

ni la antara staf diorang yang datang mengerjakan bilik aku.



menakutkan ok!
cuba bayangkan ni baru level 4.
kalau klcc tu macam mana la kan?

tapi kan,
yang aku curious nya, tak kan ni kerja maintenance?
bukan ke kerja ni kena upah kontraktor?
sebab korang bayangkan diorang ni takda insurance pun buat benda alah ni.
kalo la tertimpa sesuatu, macam mana kan?
ni tanggungjawab head of maintenance or ministry?
mana pergi peruntukan yang diberi?

hurm...
renung-renungkan & selamat beramal!

4 comments:

Ezzah said...

euwww...mak gerun noksss..gayat nk mam-pus!

~~zaa~~ said...

ezzah : tau xpe yang! aku nengok die buka tingkap tu pun da kecut perut!

mrs_yus said...

isshhk cm ngeri jek! :D

~~zaa~~ said...

mrs_yus : bukan macam lagi yang oi, memang!