Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, July 13

ini hari apa menu??

salam dan hai.

semalam aku tak lunch pun kat ofis.
sebab mr.k tak keluar site & dia nak makan kat rumah.
aku pun jenuh la jugak duk pikir nak masak apa.
at last, dia jugak yang bagi cadangan wakakaka..

mr.k request nak makan nasi goreng pattaya dengan paprik ayam.
ermmm..macam selera je bila bayangkan! :p
lepas balik kerja, aku pun zaaaasss pegi pasar.
sampai je rumah, solat kejap pastu terus ke dapur.

ok, da siap!! jom makan!!




tambah pulak dengan tea o panas.
fuhh!! masing-masing kekenyangan macam ular! :p


*hari ni puasa, InsyaAllah. nak masak ape tak tau lagi.*

11 comments:

Madamme Anne said...

terrorla korang.. aku x reti2 lg nak maak pataya.. mau rabak telur tu.. hahaha...
ptg ni aink masak sambal udang n terung pipit. hehehe

Ezzah said...

nak paprik...... tnggu pengantin ajak mai umah berjanggut. :(

mrs_yus said...

wahh maken maju nmpakkkk..hehe ;P

~~zaa~~ said...

madamme anne : hah! terror mendenye anne oi! heheheh tu je reti! :p

p/s : terung pipit tu ape???

~~zaa~~ said...

ezzah : nak ye???nanti aku masak kat ko ye! :) heheheh tunggu lagi cket umah aku nak penuh ye yang! :p

~~zaa~~ said...

mrs_yus : hehehe boleh la cket2 yang oi???

Madamme Anne said...

alah.. terung yg kecik2 tu.. yg bulat2 comel2 tu...

goblogbyfarah said...

wahhh dua2 my favorite!!bolehla dtg umah zaa makan!hehe..

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah : hehehe boleh kak, dekat je kan! :p

siti said...

wahhh...msk mcm2..tlg ajarkan :D

~~zaa~~ said...

siti : hehehe biase2 je t oi! :) boleh2 :p