Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, July 12

senyum untuk 4 tahun

salam dan hai.

buenos dias!
me ancanta el espanol!
campeon del mundo espanol. el mejor!!
no hay valor??? hahahaha :p

huh.
gigih cari perkataan sepanyol ok!
kata juara dunia, mesti la bangga! ;p
tutup cerita world cup.
sebab apa-apapun untuk 4tahun ni,Spain was the world champ!!
now back to basic.

ok-ok.
cukup cik kak oi!
minggu ni cerita biasa-biasa saja.
yang best cuma dapat berkumpul dengan siblings walaupun tak semua.
ada kak nani & abe gee pun ok la kan??
hari sabtu kumpul kat kepong, restoran uncle aku.
kebetulan ada 2 lagi aunty aku kat situ.
makan ayam percik!! pehhhh..sangat best!

hari ahad pulak aku melepak kat rumah abe gee.
kak nani pun datang jugak!
masing-masing duk memujuk aku & mr.k tidur kat rumah kak nani.
sebab nak ramai-ramai tengok bola!
tapi apakan daya, banyak benda menunggu kat rumah.
next time ok??

minggu ni jugak la kitorang operasi bersih rumah kaw-kaw punya.
cuci toilet, mop lantai, cuci kipas, cuci veranda depan belakang.
tapi tu mr.k yang buat. :)
aku tukang masak, lipat kain & iron baju je!
aku pun dengan cemerlang memasak tau.
daging kicap la, telur bistik la, asam pedas ayam la.
wahh..skill masak da di tahap boleh dibangga kan!
jangan marah..heheheh :p


* viva espana!*


2 comments:

mrs_yus said...

ala mane pic masakan chef? ;)

~~zaa~~ said...

ala, tu la..ai lupa nak snap la yang..sebabnye perut da kebulur! :p