Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, August 16

announcement =(

salam da hai.

uwaaaa!!!! tolong aku!!! =(
sedih weh...sangat-sangat.
henpon aku jatuh dalam jamban!!
uwaaaaa!!!! nak meraung sekuat hati!!

kisahnya aku bawak henpon tadi g toilet sebab tengah bersms dengan cik abang sayang.
tengah tunggu turn nak membuang masuk toilet sebab hari ni sangat penuh! ;)
wakakaka
sambil-sambil tu duk syok sendiri betul-betul kan tudung bagai.
tiba-tiba terlintas kat pikiran aku.

"rasa macam henpon ni nak jatuh dalam jamban je jap lagi."

bila da sampai turn aku, letak henpon kat tempat tisu.
dan-dan tu jugak henpon jatuh dalam mangkuk jamban!!!!!
sepantan kilat, sedetik je aku mencapai henpon tu.
tak tenggelam pun, cuma berenang-renang di tepian pantai kat atas bowl.

nak menangis rasanya tapi takde guna da!
salah sendiri, ye..mengaku. =(
nak lepaskan hajat pun da terbantut, terus keluar.

call mr.k, mengadu + menangis!
puas la mr.k duk pujuk bini dia ni.
lega la sikit.
siap dia pesan lagi nanti da letak ni, jangan menangis sendiri pulak. :D
tak, bang..ai tak nangis sendiri da..rugi!
tunggu abang balik, menangis kat rumah ye! :D

so sekarang ai sangat kuno la takde talian hayat.
korang call opis je eh.
ada tak siapa-siapa nak hadiahkan aku telefon baru? ;)
aku tak demand sangat pun, murah-murah pun ok.
kalo tak E72 Nokia, iPhone pun boleh, pun boleh!

uwaaaaaaa!!!! uwaaaaaa!!!! uwaaaaa!!!!


p dot s : mr.k, beli baru eh??ye?? :)

15 comments:

Ezzah said...

muahahahha...hari tuh aku nih ko plak. tapi aku dah ada talian hayat. ada orang kasi pinjam iphone. :)

nampak gayanya rezeki ko raya tahun ni pakai telefon baru. :P

E72 cantik yang!

fatenton said...

tulahhhhhhhh :D

mrs_yus said...

alaaa..dh 1hal duet blnje utk rye kne spend utk bli new hp..blk bodek mr.k tau! :)
mcm2 hal la plak..sorg trtgal hp..sorg hp jatoh lam jamban..sorg hp rosak..mmg the very the gediks! :P

~~zaa~~ said...

ezzah : wah! iphone u!! :p
rezeki telepon baru ke yang?? ahahaha e72 nye! ntah2 3310 jek! hahahaha

~~zaa~~ said...

fatenton : aaaaaa...mencik!!! :p

~~zaa~~ said...

mrs_yus : tu la pasal. ai baru nak spend macam2 untuk raya ni :(

tak raya da aku tahun ni!!! :(

goblogbyfarah said...

tulaaahhhh..masuk jamban pun nak bwk henpon. mcm kat umah takleh berborak!huhuuuu..

fabulous.farah said...

hehehe...pakai hpon macam i. satu ketul 93 hengget sajor. nak jatuh 10 kali dalam jamban pon xpe.=p

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah : hahahah kat umah tak dan da nak berborak kak!! :p

~~zaa~~ said...

fabulous.farah : wakakaka tu la yang oi..ai rasa paka 3310 je la..baling kat dinding, pecah pun mampu beli lagi! :p

Madamme Anne said...

Zaa...ala, kesiannyer.. xper la.. tu makne nyer dah time tuk tukar hp dah...hehehe

hp aku pun rosak la.. tp x tau la beli hp apa ni.. tolong la..

~~zaa~~ said...

madamme anne : hahahah tu la pasal, da timing agaknye!

henpon ko pun rosak ke?apa lagi, beli je yang ko berkenan!

Madamme Anne said...

zaa.. tu ler masalahnyer.. smlm pandai je aku bg suggestion kat Pn ezzah kita tu.. tp aku sndri pun x tau nak beli handphone apa.. hehehe

~~zaa~~ said...

madamme anne : huh! :p senang2 ko beli je 3310, takpun butterfly! wakakakak

Madamme Anne said...

hahaha.. ada lg ker?? serius aku x pernah pakai yg 3310 tau x.. sian aku..