Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, August 13

apa plan lunch time ni?

salam dan hai.

perut rasa tak best la, asyik memulas je ni.
pagi tadi aku sahur pun simple-simple je.
ikan goreng dengan sayur masak lemak je.
makan pun masing-masing tak berapa lalu, sikit sangat.

memandangkan tengahari ni da tak boleh makan, so apa plan ye?
aku ingat nak balik rumah, lagipun kan cik abang ada. :D
boleh la buat puding siap-siap kan?
nanti petang tinggal buat asam pedas je.
tak de la kelam-kabut sangat.

tapi before balik rumah, kita kena la singgah kedai dulu.
beli bahan-bahan yang takde kat rumah tu.
kata nak buat puding, harus lah! heheheheh


nak beli telur


nak beli susu


nak beli perisa vanilla

images : pakcik google


heheheh harap-harap menjadi la puding aku nih! :)
kalau jadi nanti lepas lunch aku upload gambar ye kawan-kawan!


10 comments:

mrs_yus said...

ooppss pakai susu cair ye kak..bkn susu pekat manis cm lam gmbr tuu..ehehe :D

~~zaa~~ said...

mrs_yus : oppss..ai da tukar ye cik kak..tersalah search gambar! :D

mrs_yus said...

haaa..bru tol..eheheh
ehem ehemm..buat puding tgk resipi sape tuuuuuuu?? huhuhu :D

fabulous.farah said...

huiii..puding gula hangus ke? buat lebih siket=p

dakcik said...

i nak satu..jgn lupe tau!hehehe

~~zaa~~ said...

mrs_yus : ha! perasan la tu amik resepi die! hahahahah :p just kidding dear!

~~zaa~~ said...

fabulous.farah : heheheh buleh2.. nanti farah mari makan deh!

~~zaa~~ said...

dakcik : kalau menjadi of coz la ai tak lupa kengkawan kat opis! IF ok!

are-za said...

mr.hubby i pom cuba buat nie smlm..tp kekerasan la ckit..hu2..

~~zaa~~ said...

are-za : iye?jangan buh castard la, xbest.