Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, August 10

busybody ke?

salam dan hai semua.

hari ni baru terbuka hati nak update blog.
walaupun aku takde apa-apa untuk diblogkan hehehehe
hanya blog-hopping je ye kawan-kawan
& tinggalkan jejak here and there.

semalam sebenarnya aku memang agak sibuk sikit.
biasa la da namanya pun kerja kan.
aku berjaya habiskan print 400keping sijil tu!
& semalam adalah sesi merekod surat paling banyak ok!
fuhhh..lenguh jari jemari ai yang gebu ni tau!

aku minggu ni macam dalam proses recovering.
recovering from everything.
heart, soul, feeling, routine, everything la.
lagi-lagi da nak puasa kan?

1st time nak berpuasa bersama yang tersayang ni.
agak cuak jugak la.
risau kalau tak tersedar bangun sahur.
risau kalau masak tak cukup rasa.
ye la, dulu bangun sahur je makanan da sedia terhidang.
buka puasa pun tolong-tolong mie hidang je.
masak memang tak la! hehehehe

tapi excited pun ye jugak!
merasai nikmat berpuasa bersama-sama.
nikmat bersahur.
nikmat bertarawikh.
semoga kami diberi kesihatan yang berpanjangan sepanjang Ramadhan ni, insyaAllah.

korang share la dengan aku pengalaman berpuasa kali pertama as a wifey!
boleh la aku jadikan panduan! cheh! :p
yang bujang pun boleh share jugak, jangan segan!
anything about berpuasa!


p dot s : Selamat berpuasa semua! Semoga ibadah kita diterima olehNya..

8 comments:

MiSz eiN said...

mesti besh kan.. i pose sorg je la taon nih xde kwn n xde ceben.haha. tp xpe la. bley meningkatkan lagik keimanan insyaallah ;)

III bDkNaKaL III said...

Salam Ramadhan Zaa...jgn nakal² tau bln pose..hi²...

mrs_yus said...

slmt berpose yang :)

sara mse memule lu alhamdulilah 30hr bgn sahur..jnji kunci jam kul 4.30pg tu trus bgnla yee..ehehe :D

~~zaa~~ said...

misz ein : alhamdulillah..
hehehe ko cepat la ber'dua'! baru bleh ada orang teman!

~~zaa~~ said...

bdknakal : baik! hahahaha :p selamat berpuasa kat ko jgk yang!

~~zaa~~ said...

mrs_yus : selamat berpuasa sara! :)
tu la, memang bunyi alarm terus kena bangun..xleh liat ok! ai cube la nanti 30hari macam u!

fabulous.farah said...

pergi terawih sama2 best=)
makan sahur sama2 best=) bukak puasa sama2 best..hahaha..semua la best=p

~~zaa~~ said...

fabulous.farah : alhamdulillah, dapat rasa pengalaman tu bermula thn ni :)