Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 26

hari ni da Ramadhan ke-16

salam dan hai.

how are you, lovelies??
aku sihat, tapi semalam mood swing-mwing sikit
rasa lemau je, tak bersemangat.
tapi tu semalam la, hari ni cargas! hahahaha

alhamdulillah.
kita da lengkapkan setengah dari bulan Ramadhan.
tinggal lagi setengah untuk dipenuhi.
kat opis ni memang lagu raya da berkumandang dari hari ke-10 lagi.
over sehhh!! :p
but it's not me ok!
aku belum turn on lagi sebabbnya aku tak tau mana aku save lagu-lagu raya yang lepas.
arggghhh...satu hal pulak nak cari balik!! mencikkk!!!

so, bila da masuk pertengahan ni
paham-paham je la selera pun da kurang
nak masak pun tak tau menu apa lagi-lagi bila sahur
aku tengah duk pikir idea menu apa yang boleh bukak selera sikit
macam semalam aku masak simple gile, kering je.
nasib baik mr.k ok, tak kisah takde kuah-kuah pun.
kadang-kadang makan kering macam ni membuka selera jugak kan?



ayam masak merah



hati pedal ayam + buncis + sohun



sambal belacan



this one buatan mr.k..sandwich tuna pedas tiptop!




p dot s : alhamdulillah, dapat duit raya 500! tapi bonus hujung tahun apa cerita???




8 comments:

Ezzah said...

ahhhh..bonus hjng tahun org mof la jawab. haa..apa cite? kede tul le. :P

mrs_yus said...

ala kering pon keringla jnji masak la jgk..hehe..

eh2 buat2 tnye plak..org MOF msti tau nyeeeeeeeee :D

btw najib ni mmg kede kottttttt..hahaha

MiSz eiN said...

sedapnye sayur tue. ein suke la sayur camtuh.wat terliur je taw...

~~zaa~~ said...

ezzah : ermm...ermmm...xleh jawab! :p nanti ai tanya dato najib ye!


ai tak kede tau! :p

~~zaa~~ said...

mrs_yus : betul2..masuk banyak tu pun da bersyukur tau! heheheh

oppsss..yang tu no komen!

~~zaa~~ said...

misz ein : kan??kan??aku memang suka gila!! tu yang buat tu hehe

goblogbyfarah said...

org mof mesti tau citer pasal bonus kottttt????

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah : ermm...tau ke x....tau ke x....heheheh :p