Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, August 24

here we go!

salam dan hai

berpinau mata aku duk edit gambar-gambar ni tau!
tapi untuk tatapan pembaca blog aku ecececece
aku tahan kan jua!

and to soulsisters,
aku email kat ezah sorang je tau
nanti korang tag la dengan dia ok!

one picture tell you a thousand story-mory-morning-glory!
layankan saja gambar kami semua bergediks!
masing-masing tunjuk skill kegedikan! ahaks!!

enjoy the pictures!!!!



new bibik in the house!


our appetite yang diambil sesudah makan


soulsisters mula bergedik!


bergedik lagi dan lagi!


ikma buat hal duk sebelah laki aku! hahahah see muka malu mr.k!


abaikan aku yang menari cak-pong-cak-pong!


pengantin baru vs pengantin lama




p dot s : soulsisters, next activity is???


8 comments:

fabulous.farah said...

best kumpul ramai2 ngan kawan2..huhu

mrs_yus said...

beshhhhhhhhhhhh sgt! :)
ala emel kt izah jek? hmm okeeyy..kang sara mntk ngn dea..

III bDkNaKaL III said...

Happening!!!

~~zaa~~ said...

fabulous.farah : yuppp!!! sangat best farah..plus kitorang ni susah sikit dapat lengkap macam ni!

~~zaa~~ said...

mrs_yus : best sangat kan yang???uihhh...sweet memory gitu! ahaks!! :p

oitt..ai da email la kat u!

~~zaa~~ said...

bdknakal : ni bukan happening da aina, pening!! hahahahah

MiSz eiN said...

mesti riuh rendah kan!!!
tgk gambar da tau.hehe

~~zaa~~ said...

misz ein : hahahaha!!!! memang ein...riuh giler!!!