Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, August 11

macam ni rasanya

salam dan hai.

da petang-petang baru nak update blog ye?
bagus-bagus! hehehehe
hari ni kurang bersemangat la, mengantuk! :p

syok woo duk tengok bloggers semua duk upload gambar masak-masak.
sahur la, untuk berbuka la.
aku sampai jam ni pun tak tau lagi nak masak apa berbuka kang! erkkkk..

alhamdulillah, bangun awal-tak-awal la pagi tadi, pukul 4.50.
ok la tu kan? ;)
nasi memang da masak malam tadi.
lauk pun tak tau nak masak apa, selera belum terbuka.
last-last ayam masak kunyit je yang mampu.
dengan telur dadar! ahahahah ok la tu, permulaan kan?

lepas sahur, nyendeng-nyendeng menyembang dengan mr.k nak ilangkan mengantuk.
sementara nak tunggu subuh kan.
pastu terus bersiap nak pergi kerja pulak kan.

perasaan?

owhhh..sangat best walaupun kat opis asyik menguap je!
bersahur bersama suami is the best thing happened in my life.
i think waktu berbuka pun perasaan tu sama jugak nanti.
buat semuanya bersama.
abang, semoga semuanya kekal macam ni sampai akhir hayat ye..

korang!!!!
nak masak ape ni????tolongggggg....!!!!!


p dot s : yeeaayy!! malam ni mie dengan abah datang kl! seronotnye ai!!!

6 comments:

Ezzah said...

hohohoho
i sahur nugget je. sbb dua2 x lalu nk makan. ohhh, sahur i hari ni suami i buat tau. i duduk makan je. :D

menu berbuka hari nih sup tulang, ayam masak paprik, sayur tumis. :)

nampak gaya balik keje terus bersilat le i kat umah. :)

mrs_yus said...

erkk menu sahur za smela plak ngn sara msak utk yus smlm..ehehe :)

p/s: kerap gk mie zaa dtg umh za ..erk dorg dtg wat spotcek kot ekk??nk tgk ank dea ni cne dh jd bini org..ahahha :P

~~zaa~~ said...

ezzah : hah..u kan memang tak sahur! heheheh nuget ok, sangat mat salleh u! erkk..rajin laki ko, zah? ahahahaha


opppsss..menu adalah sangat menggongcang hati! sedap wei sup tulang!!!!!!

~~zaa~~ said...

mrs_yus : alamak!! cane bleh tersama ni??? tapi tu je la yang mampu di pagi bute! kahkah :p


mie kan ada 3org anak kat sini. harus la hehehe tapi duk umah abg gee kot coz kak ira kan berpantang lagi! ai menuju ke sana la nanti!

Ezzah said...

datang angin rajin dia weeehhh...iap aku dh bangun nk goreng dia suh tido dulu. dia nk gorengkan. dah siap dia ckp dia kejut le aku.

ahahahahahaha..

kalo angin malas jgn harap! :D

~~zaa~~ said...

ezzah : bagus2!! heheheh sangat membantu ok!! :)


hahahahah part tu memang xleh cakap la, mesti ikut mood punye!