Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, August 13

mission 1/2 accomplished!

salam dan hai.

misi untuk buat puding tadi berjaya ok.
aku buat 2 biji, satu nak buat berbuka dengan family.
and another one untuk kawan-kawan kat opis.
ok, dua-dua puding adalah menjadi! :)

tapi.....



ye..



ok2, takpe..
kita tengok gambar dulu ye! :)









puding pertama! successful!! mantop!!
yang ni nak bawak pergi puncak jalil.
walaupun image kurang menarik, tapi sedap ok.
eh, aku puasa..mana tau sedap!


kemudian.
aku adalah sangat excited nak buat yang kedua.
konon da terer la!
huishhh.






puding kedua!













OMG!!!! penyekkkkkk!!!! no!!!!!!! :(
ayak..macam mana nak bagi kat kamu wahai kawan-kawan sepejabat ku???
ahhh...kemaluan
wakakakakaka
no!no!no!
aku tak kan bagi kamu.
nanti aku buat lagi sekali ye kawan-kawan.
yang cantik punye! cakap ikut gaya dafi baik punye.
sori darlingssss!!


p dot s : abang!!! jangan gelak ok!! :p

8 comments:

mrs_yus said...

erkk cne leh jd penyet cmtu za? :P

III bDkNaKaL III said...

Puan Zaa...sila ajar sy cmne nk wt puding ni lh x?

Thanx in advanced!

~~zaa~~ said...

mrs_yus : :p hahaha za lupa nak kikis kat tepi2 tu! :p

~~zaa~~ said...

bdknakal : siap! dalam komen blog kamu! :D

fabulous.farah said...

hehehe..yang penting rasa..potong siap2 org xtau penyet=p

~~zaa~~ said...

fabulous.farah : kan??kan?? ayat cover malu! :D

MiSz eiN said...

xpe...y pntg rase. rupe xpenting sgt.hehe

~~zaa~~ said...

misz ein : bagus ein! aku sokong! padahal memang rasa pun tak berapa! :p