Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, August 10

sebelum menjelangnya...

salam dan hai.

alhamdulillah, kenyang perut ok!
tengahari tadi kami berlima, aku, kak nini, kak zila, ain & kak nana lunch kat luar.
saja nak menghabiskan sisa-sisa hari terakhir sebelum menjelangnya Ramadhan. :)
plan yang langsung tak dirancang, tiba-tiba je terkeluar idea ni.

mula-mula nak makan kat kedai en.mat kat p15, tapi tutup.
frust di situ ok!
tiba pulak idea nak pegi sup ani utara, erkkk...kureng la! cancel!
tiing!!! idea ain nak g makan kat yati ayam percik kat bangi!
hurrmmmm..cam best je kan!

so keluar la kami berlima mengisi perut ke situ!

owhhh..
makanan adalah sangat best ok!
ayam percik dia melelehhhhhhh!!
ye la kan, bagi kelantanians, memang ayam percik tu la yang dicari.
hahahah tolong mengaku ye semua orang kelantan!
kat sini mana ada ayam percik macam tu.
erkkk..teringat pulak ayam percik yang mie buat!

ha..andddd..
nasi kerabu tumis dia......malatops!!
ai bagi 5 bintang ok!

harus ulang lagi ke sini dengan mr.k nanti berbuka puasa.
sebab dia adalah sangat addicted dengan nasi kerabu!! mace dio orghe kelate pulok!!
terbaek!!
makan sampai senak perut, dan bergelak ketawa dalam kereta sampai nak terkenc***!
ain la ni wat lawak sx di siang hari! ahahahahah jangan marah dakcik!

ok, udoh-udoh la tu!
enjoy the moments!





8 comments:

♥♥ KhamS ♥♥ said...

sedaknyo aye percik nga nasik krabu!
bukok pose nie harus wat..

pantang pon abis doh..

~~zaa~~ said...

khams : sedak che khams wei! heheheh :p


nasib baik abis pantang doh, buleh make!

dakcik said...

sedak gielo la weh...hahahaha

lawak sx tue sempena kak zila...hahahahaha

mrs_yus said...

oloh2 semek sore nih..buleh nasik kerabu nge aye percik..speaking klate lalu dale blog! ahahaha :P

~~zaa~~ said...

dakcik : meleleh air liur ambo weh! kahkahkah..

budan 85 memang gini!

~~zaa~~ said...

mrs_yus : ahahaha jange lupo asa usu weh! :p

MiSz eiN said...

yati ayam percik bangi nih aku xsuke. lg besh kat kelate pnye kan za!! mmg tip top la kelate pnye.niey mahal tp kualiti makanan xdijaga. pastu harga dia da naekkan sesuka hati.

~~zaa~~ said...

misz ein : utk pengetahuan ko...aku x pernah rasa pun y kat kb tu!! wakakakak
aku pun xtau kat mane tempat die! nama je org kelate!! :D