Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, August 4

you rate me

salam dan hai.

bestnya balik kerja 4.30!
kalau la larat, aku rasa macam nak teruskan je waktu kerja ni.
sampai lepas raya, sampai bila-bila selagi berstatus penjawat awam!
tapi aku cakap kalau ok, KALAU.

hari ni aku buat kerja gila sikit.
gila yang sikit saja, bukan banyak pun.
di sebabkan hari kebosanan yang amat sangat.
kerja pun tak berapa nak ada.
dengan bosnya meeting dari pagi bawak ke petang.
aku pun buatla sesuatu!

takde papepun sebenarnya.
cuma aku telah berjaya mengkhatam semula semua entry-entry aku!
hahahaha gila ok!
baca entry sendiri, syok sendiri ke apa aku ni???
bahahahahah..
bukan apa, aku saja nak kaji balik tulisan-tulisan aku ni.
bermula dari november 2008 until now.
almost 2years aku bergelumang dalam dunia ni.
punya la dulu-dulu ayat takleh blah heheheh

Alhamdulillah..
walaupun ada pasang surutnya, aku tetap lagi kat sini.
aku tau blog aku ni bukan ramai readers pun, tapi aku tak kisah.
aku menulis bukan kerna nama untuk meluahkan apa yang aku rasa.
berkongsi kehidupan seharian.
berkongsi pengalaman.
walaupun ayat-ayat aku tunggang terbalik, aku gigih menulis lagi ok! :p

aku tau jugak ada orang yang curi-curi baca blog aku ni.
ada orang yang curi-curi komen as anon.
anon yang baik takpe la.
ada jugak anon yang tak berapa baik heheheh
tapi sorry ye, aku tapis setiap komen dari kamu.
aku tau ada jugak yang dengki dengan aku.
cakap muka aku berjerawat la, poyo cantik la.
but i really-really-really don't care!
cuma nasihat aku kat stalker-stalker yang terasa tu,
just go and get your life!
:) tq!

apa kata korang semua rate penulisan aku setakat ni.
boleh??
nak tau je, tak nak rate pun takpe.
tak mendosa!

:p


ok dah. bye!

8 comments:

mrs_yus said...

sara pnh gk wt kje gle cmtuu..tp bce yg awl2 dlu jelah..xdelaa bace SEMUA entry2 tuu..ahahah

nyway okla tulisan zaa nii..enjoy 2 read! ignore je malaun2 yg suke dengki tuh ok! :)

III bDkNaKaL III said...

i ♥ to read ya karangan zaa!teruskan...sharing is caring...

fabulous.farah said...

huhu..mak aih..nak baca semua penat den..nak rate berape eh..=p nanti farah khatam dulu

~~zaa~~ said...

mrs_yus : za baca SEMUA ok! heheheh gila takdek kerja! :p
tq dear!!

~~zaa~~ said...

bdknakal : heheh tq aina, keep on reading k!

~~zaa~~ said...

fabulous.farah : bahahah makyong takyah khatam pun xpo! :p
anyway, tq farah being my fren!

AsSimpleAsMe said...

zaaa!!! haiiii...i've been ur silent reader all this while. so far ok je. xde la ngarut2 sgt pun kannn. lg pun, lantak lah...your blog kan. =D. ada yg spesis menunjuk semua brg2 yg dia beli kat blog, lg tak boleh blahhh. tp takpela kannn blog masing2...suddenly miss u la zaa. =)

~~zaa~~ said...

assimpleasme : dahlia!!!!! happy to know that u r around! :) hehehe tq bace blog aku! aku da add pon ko dalam list aku tau? :p
wehh..ko jangan la hide comment tu, aku gian da ni nak comment blog ko!!



pi dot es : oppsss..i miss u too dear!