Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, September 20

beautiful aidilfitri

salam dan hai

akhirnya aku kembali bersiaran setelah sekian lama bercuti.
bercuti dari kerja, dari dunia blogging.
sebelah mata pun aku tak pandang laptop ni!
hahahhah punya la takde masa, raya la katakan.
dan sesungguhnya mood untuk kerja hari sangat lah zero!
tapi gagahkan jugak la kan.

how's your aidilfitri??
mine was great!!
super-duper great!! :D
alhamdulillah walaupun tak beraya di tempat sendiri
aku boleh handle semua tu ;)
tapi biasala kan, kuah airmata haruslah tumpah ke nasi tanah jugak!

rupanya orang belah-belah selatan ni menu raya sangat la banyak kan?
lagi-lagi kalau jawa!
baru la aku tau
bagus kan pengalaman tu sebenarnya.

ok la, gambar raya aku upload later ye.
sekarang ni nak settle kan kerja dulu yang bertimbun ni.

adios!


4 comments:

mrs_yus said...

cepat uplod! ngehhhhhhh :D

Ezzah said...

cepat upload! :)

~~zaa~~ said...

mrs_yus : okeh! :D

~~zaa~~ said...

ezzah : baiklah! hahah ko pun cepat la wat entry raya!!!