Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, September 3

nanti kita jumpa lagi

salam dan hai

hari ni bermula dengan baik sekali!
back to good old 5 years
bercerita itu ini dengan mr.k
buat hati kami berbunga-bunga
macam tak nak pergi kerja je rasa! agagagaga

hari ni last jumaat before kita semua menyambut 1 Syawal
and last jumaat before Ramadhan berakhir
hajat hati laki bini ni nak pergi terawih kat masjid putra @ masjid besi minggu ni
menghabiskan hujung Ramadhan kat situ, InsyaAllah

hari ni pun ada plan baik punye!
nak pergi berbuka kat restoren uncle aku kat kepong
kebetulan auntie aku sambut birthday anak dia 1year.
so kak nani & abg gee pun ada jugak la.
untuk ke sekian kalinya, berkumpul kecil-kecilan sebelum balik raya!

plan untuk sabtu, InsyaAllah nak serbu keramat lagi sekali
wakakaka
tak puas hati ok selagi tak dapat pulut pauh!
laki bini ni duk terliur je bila sebut pulut pauh
and som tam sekali! :D
so kena la penuhi tuntutan selera yang makin menjadi-jadi ni!

ahad pulak plan asalnya nak berbuka kat ampang
tapi nampak gayanya macam tak jadi kot
aku masak je la untuk berbuka
habiskan stok-stok bahan mentah dalam peti tu.
pastu boleh kemas-kemas rumah, cuci baju raya, packing baju
lagipun da nak bercuti kan? :D

tahun ni kiranya aku dengan kak nani la yang tak beraya kat kelate
abg gee dengan kak na takpe, masing-masing spouse orang kelate jugak!
nasib badan! heheheheh

so, see you on monday ok, dear!
have a great weekend!!



p dot s : nak pergi alamanda & pasar tani jap lagi!



4 comments:

III bDkNaKaL III said...

Zaa...slmat ari raye as a wife..maaf andai terkasar bahase...terlanjur perbuatan....

~~zaa~~ said...

bdk nakal : tq dear! selamat hari raya kat ko jgk! :D

Ezzah said...

yang oiiiii...cuti raya bila???? rinduuuuuuuuuuuuuuuu sngt2 nk pelok ko lagi! :)

~~zaa~~ said...

ezzah : ai cuti 9 yang oiiiii...heheheh :p meh cni aku pelokkkk ko!!! *hugs**hugs**hugs* :D