Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, September 23

precious & priceless

salam dan hai

aku tengah boring-boring tadi
saja je duk godek-godek gambar nikah
biasa la kan nak refresh balik kenangan tu :)

pastu terjumpa gambar ni
before this memang tak perasan sangat
sebab tengok biasa-biasa je
rupanya gambar ni sangat-sangat menyentuh hati & perasaan

walaupun rupa aku tak semenggah mana
tapi moment ni sangat precious & priceless
hanya orang yang melalui saat ni je akan rasa peraasaan tu


owhh..how i missed that moment!!
how i missed the penat & letih!!
how i missed the kelam-kabut time!!
i missed everything about the wedding!!


p dot s : abang, balik kerja kang kita khatam album sama-sama ye!


8 comments:

mrs_yus said...

ok slmt berkhatam album kawen yee :)

Ezzah said...

pas khatam album nk buat gapo?
>:)

~~zaa~~ said...

mrs_yus : hahahah boleh gitu??

~~zaa~~ said...

ezzah : ahh ko..paham2 sudah la wakakakak :p

dakcik said...

sambil menyelam minum air za! ahahaha

~~zaa~~ said...

dakcik : yeay!! pandai dakcik teka!! i give u 10sen!

Khumaera Ismail said...

hehe~ khatam hari-hari pun tape..

~~zaa~~ said...

khumaera ismail : hehehe bagus jugak idea tu, bia segar je kan??