Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, October 27

3 hari je kotttt

salam dan hai

korang semua jangan rindu aku tau
aku takkan *cheh* berblog untuk 3 hari
campur weekend jadi 5 hari!
hihihihi bukan aku pergi bercuti pun
aku berkursus, kat morib je kottt!!
bukan jauh nau.

biasa la hujung tahun ni, kerjanya nak cukupkan kursus je la
last untuk tahun ni, tahun depan jumpa lagi
macam tu la kerja orang gomen kan?

oohhh..
berat sangat hati nak tinggalkan buah hati ai sorang tu
da la demam, panas sangat
semalam bawak dia pergi klinik, doc bagi mc sehari
ada la tu kat rumah
jap lagi aku nak balik peluk cium teddybear tu puas-puas
3 hari woooo tinggal, mau tak rinduuuuu
yang kesiannya, dia taknak duk kat rumah sorang-sorang
dia nak balik rawang, berulang la dari rawang to kl sampai jumaat
aku pulak jumaat sampai tengahari je kursus, best! :D

abang, makan ubat tau..get well soon, dear...


korang, 5 hari je tau
jangan menangis rindu kat aku eh? :p
tapi for sure aku yang menangis rindu kat mr.k!!!!!!



12 comments:

dakcik said...

ala nk nanges ker??alamatnye banjir la bilik kite nti..u nanges kat mr.k..i nanges kat DQ n adie...hehehe

-Sara- said...

olo2 deme sokmo mr.k nih! aissy! zaa dero mr.k kotttt! haha :P

~~zaa~~ said...

dakcik : hehehe kite wat pesta air mata nanti kat moribbb!!!

~~zaa~~ said...

sara : :p nak wat mcm mana..bini guna kuasa VETO! :p

axie said...

haii..pujuk memujuk jelah keje korang berdua nanti dalam bilik tu.. hahaha :D

goblogbyfarah said...

elelehhh, manja bebenor niiiiii...kem salam kat penunggu morib!hohooo..

mrs.spicy said...

hahahha..siap nak buat pesta air mata tuh..=p selamat pergi selamat balik. tc~

~~zaa~~ said...

axie : heheheh tau takpe..masing2 pujuk diri sendiri!

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah : :p eeee...menakutkannnn!!!!

~~zaa~~ said...

mrs.spicy : :p tq! heheheh best ok pesta air mata dari pesta buih! :p

Khumaera Ismail said...

jgn sedih2 ok.. =)
eh..u pegi ke?? laaa...ruginye ta pat jumpe..huhu~~

~~zaa~~ said...

khumaera ismail : :) tak sedih da :)
aah, pegi..sempat tgk ur sign kat guestbook! :D tu la, i pegi lewat sikit..