Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, October 26

bagaikan mimpi

salam dan hai

semalam aku mc, mr.k pun
mood untuk kerja memang totally lost!
semua gara-gara 'memo' tu!
& semua kerja 'dia'!
aku memang tersangat down, macam kena hempap batu
puas mr.k duk pujuk aku, tapi hati tetap sakit
tetap musnah
aku harap ni untuk sementara je
bila aku masuk kerja semula minggu depan
aku tak nak da melalui situasi ni
semuanya bagaikan mimpi
berita sedih bertimpa-timpa
tak cukup yang tu, datang pulak yang ni
aku harap akan ada sinar harapan buat aku & mr.k
Ya Allah, bantu la kami menempuh dugaan ini...

tapi terapi kesedihan tetap ada
mesti la mr.k kan
he's my natural remedy
my sweetness remedy
thanks sayang.... :*
nanti aku kongsi cerita gembira in next entry ok.
before and after kesedihan itu.

till then..


8 comments:

axie said...

knp pulak ni za?
'memo' saspen jek ni...
dapat bos baru ek??
apa2pon takmo sedih tau..

mrs.spicy said...

knp zaa? kene pindah jauh2 ngan hubby ke? tenang kn diri dulu. nanti share ngan kiteorang ek. take care dear~

-Sara- said...

cepat storyyyyyyyyyyyyyyy! :D

are-za said...

patot le kamo sonyap je..sabor ye dear..

setiap dugaan pasti ada hikmahnya..yes our hubby is the best!!!

~~zaa~~ said...

axie : sedih...tapi harap sgt semua ni sementara je...tq azie...

~~zaa~~ said...

mrs.spicy : tak la yang..nasib baik bukan dugaan tu.. :) tq dear..

~~zaa~~ said...

sara : :D

~~zaa~~ said...

are-za : senyap sekejap. :) hurmmm...sabar.. :D