Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, October 13

i'm sick of..

...............meeting!!!!! arggghhhh!!!!

salam dan hai

sorry guys
pagi-pagi da mengamuk heheheh :p
tapi series aku betul-betul rimas
asyik nak meeting je la
bosan la!

bukan taraf aku pun nak masuk meeting-meeting ni semua
kejap masuk meeting sana, kejap meeting sini
meeting..meeting..meeting..meeting..
padahal inputnya zero je
aku pun tak tau apa di kepala otak dia!
rimas sangat!!!!

ok la, chao! nak bernanahkan telinga dengar meeting!


15 comments:

MiSz eiN said...

pa kena masuk meeting???
dah knp dgn bos za tuh???
haish!!!
(eh tetibe aku lak y emo.hehe)

-Sara- said...

hikhik, sme sara pon..hate 2 attend meeting.. ckp je lebeh,,habuk pon tada! huhu :D

aida yan'z said...

hahahah....dah bernanah dah telinga ko za????bosan gile...

~~zaa~~ said...

misz ein : tau takpe..sikit2 meeting, isu benda yang sama je! haish jugak! :p

~~zaa~~ said...

-sara- : tau takpe yang..rimas sangat2!!!

Anonymous said...

bukan za aje....kitaorang pung....bernanah teliga nie aduihsssss

~~zaa~~ said...

aida yan'z : da lebih dari bernanah ni! hahahah bosan gile kan???

~~zaa~~ said...

anon a.k.a kak nana : hahaha nasib, nasib!! :p

dakcik said...

mengantuk seyh masuk meting dia! bosang giler la! betul2 giler meting dia nie

~~zaa~~ said...

dakcik : hahaha tau takpe..ulang je la benda yang sama! huh!!

aida yan'z said...

heheeh....esok bil 4 pun sama la dia ulang balik...huhu...tadah je la telinga...

~~zaa~~ said...

aida yan'z : aah..aida, u wat ape..lagi apa yang u wat?? :p

aida yan'z said...

hahahha...kelakar2, lain kali suh dia catat dalam buku tu....asik soalan sama jek..

mrs.spicy said...

hihi..dia suka miting sebab lepas miting boleh makan free kut=p

~~zaa~~ said...

mrs.spicy : hahaha zaa pun rasa mcm tu! :p