Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, October 12

insan datang dan pergi

salam dan hai

petang baru online blog hari ni
banyak urusan ok
dengan bos baru masuk opis, dengan hal-hal kerja lagi
ermm..tapi
pertama sekali
mari kita sedekahkan al-fatihah untuk mangsa kemalangan semalam
sangat menyayat hati tengok semua family mangsa meratapi kahilangan yang tersayang

al-fatihah...



hmmmm...
kat opis ni pun biasa jugak jadi macam tu
biasanya ada yang datang & pergi
kenaikan pangkat ataupun pertukaran biasa
itu lumrah kan

macam kat opis aku jugak
akan kehilangan 2orang pegawai yang agak lama berkhidmat di sini
dato' SUB dan PA dia
walaupun tukar in the same ministry
tapi tetap terasa la kehilangan kan
so tengahari tadi kami 1 bahagian pergi lunch kat putra lake club
jamuan ringkas untuk kedua-duanya
walaupun banyak halangan untuk merealisasikan jamuan ringkas ni
tapi semuanya lancar, kan kak nana?? :p
makanan kat lake club memang super delicious la kan
daging lada hitam, sotong dried chili, ikan lemon
puas makan!!

& semalam aku dengan ain seharian kat luar mencari hadiah
untuk dato' kitorang belikan handbag Coach, Brooke and sepasang kain
untuk PA dato' pulak kitorang belikan kain sepasang
berbaloi-baloi ok semua hadiah tu
sampaikan aku sendiri termimpi-mimpi handbag Coach tu hihihihihi

yang paling memuaskan hati kitorang yang membeli ni
both dato' and PA sangat suka hadiah tu
alhamdulillah..

dalam masa yang sama
sedih jugak sebab ada rumors pasal lagi 3 @ 4 orang pegawai dari sini akan keluar
lagi-lagi akak kesayangan aku sorang tu
so sad tapi nak buat macam mana kan?
adat la tu, entah sehari dua lagi, kita pulak akan tinggalkan opis ni
sedih memang sedih
tapi selagi belum confirm cerita tu, aku akan simpan dulu airmata ni

i've to stop now
masa nak balik da sampai heheheheh
lagipun hari ni mr.k balik awal dari opis :D


p dot s : berdebar............





4 comments:

-Sara- said...

psstt..berdebar..?? apakahh..???

heheheh :P

fatenton said...

amboiiiii mewahnya bg handbag coach.. sape sponsor tuh? :D

~~zaa~~ said...

-sara- : hehehe takde mknenye apekah2 tu sara oi!!! :p

~~zaa~~ said...

fatenton : :) sponsor dari semua staff bkp :D mewah kan, dato' ko, takkan nak bagi yang cikai2 kan!