Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, October 8

rempit di jalan raya

salam dan hai

sorry dear for neglected this blog for a few days
no update at all
aku hanya mampu membaca sahaja
tak de mood la wei sebab raya da habis :p
sesi makan secara free tamat minggu ni
penutupnya ada wedding kat perbadanan putrajaya & open house kat semenyih
lepas ni kena la mula balik sesi berdiet ye kawan-kawan
badan da macam belon da laki bini ni!

korang pernah bawak motor tak?
aku masa zaman muda-muda dulu memang la minah rempit hehehehe
tapi tak de la remp bagai tau
just bawak motor biasa-biasa, pergi sekolah, rumah kawan
pastu masa bercinta dengan mr.k pun bonceng motor jugak
dari ex5, kriss, nouvo, ego and now belang

then one day aku dengan mr.k jatuh motor kat parcel c
masa tu mr.k ada interview kat spa
at last, interview tak jadi, hospital perginya
dia ok, aku yang teruk sikit
luka kat lengan&kaki
almost 2weeks aku berulang ke klinik untuk cuci luka
start dari tu la, aku takut nak naik motor lagi, even bawak pun
kalau bonceng kat belakang pun, mesti aku keraskan badan
tak bagi mr.k lap sangat
takuttt dohhh!!!!


the scar is still there


tapi semalam aku menggila hahahaha
saja nak test keberanian bawak motor ;)
da la motor mr.k motor clutch
& seumur hidup aku belom pernah bawak motor berclutch!
da la belang tu berat, tinggi pulak
gila kan??
hahahah tapi boleh la bawak sebab adapt kan cara bawak kereta
agak tersedu-sedan jugak la motor tu kat tengah jalan!!
kelakar tak ingat, gelak macam orang gila!!
ermm..maybe nak try lagi lepas ni :D

korang ada kisah tak dengan moto??



p dot s : abang, tq untuk sesi terapi perasaan semalam...lega...





6 comments:

-Sara- said...

wottt..besar parut tu zaa..ishhkk! ngeri gak kn?

sara hri2 rempit ngn yus g kje..takat ni alhamdulillah xde insiden buruk g tp sara mmg kejungla ats motor tuu..sbb seriau kete byk kt kl ni kn! :D

oppss..terapi perasaan?? semlm? d mlm jumaat? sume org pn terapi perasaanla mlm tadi zaaaa..hahaha! :P

MiSz eiN said...

lepas gian nek moto pe
ein pn same da lame sgt xnek moto

~~zaa~~ said...

-sara- : tau xpe yang..besar gile..memang ngeri sangat tapi semalam lepas gian! hahaha sara mesti lagi seriau kan kat kl..



oiittt..tu terapi batin la!! hahaha :p

~~zaa~~ said...

misz ein : aah..lepas gian ko! ingat tak zaman naik moto masa sem 4 kat alor akar??? :p hahahahah

dakcik said...

ala..za mesti igt zaman ain dgn skuter ijau kan?kan? hahahaha

p/s : terapi perasaan??hahaha

~~zaa~~ said...

dakcik : hihihi igt sgt..asal ain lalu je mesti lambai! hehehehe


oiittt ni lagi sorang!! betul la terapi perasaan jekkk!!!