Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, October 21

tak, tak..jangan risau...

salam dan hai

ramai pulak yang terkejut beruk aku private kan blog. :D
kisahnya semalam blog under construction, so aku private kan sekejap
pastu terlupa nak buka balik heheheh
sori ye kawan-kawan :D tak sengaja.
jangan risau, aku tak privatekan pun
kalau nak private pun, harusla aku bagitau awal-awal kan?
ada jugak niat nak private kan, cuma masa belum sampai lagi

lagi satu aku rasa macam nak tukar link
nanti aku check dulu link mana yang best eh?
kalau da dapat, aku war-warkan kat sini :D

oh ye,
hari ni aku kena jaga SUB ko.
geram betul tapi nak buat macam mana kan
SYMP!
padahal bos aku ade je hari ni
takpe la, nasib badan.
walaupun jaga kat sini, blog tetap aktif jugak! hahahahah :p
lagipun kerja semua da settle kan
bukan abaikan kerja tau!

pagi tadi aku bangun awal ok!
4.30 da tersedar
sebabnya?
mr.k nak ke kuantan, ada meeting
kuar rumah pukul 5.15
kul 6 da nak gerak dari ofis dengan sorang lagi pegawai dia
so pagi buta la bangun
nasib baik sehari je, tak le ai tidur keseorangan! :p
oohh..macam mana la nanti kalau kena pergi kursus ek?
macam mr.k pergi dulu, seksa ko! heheheh


p dot s : ouuhhh..mengantuk sangat hari ni!!!!!



16 comments:

MiSz eiN said...

tu dia...pkul 4 dah bangun. isteri solehah nie ;)

-Sara- said...

alaa..skali skale jee kne tinggal pon..ngangade la tuh! :P

dakcik said...

sian die kene tggl..pasnie kite lak tggl ceben kite..hihi

p/s : sedap lagu! maher zain :)

~~zaa~~ said...

misz ein : hahahah solehahnya! :p insyaAllah :D

~~zaa~~ said...

sara : hehehehe bia la! nak bermanje :p

~~zaa~~ said...

dakcik : heheh :p tu la pasal.. :p

ciNDerella stRikEr said...

xlena tido laa tu kalo sorg2. huhuhu

mrs.spicy said...

hehe..tido sorang memang seksa! keh keh keh

are-za said...

sayu kn kalu dok sorg2..before married xpo pulok..kuang2x!!


ho3!! lg 2 mgu i kursus smgu..hambek ko!!sob..sob..

~~zaa~~ said...

cinderella striker : ha! tau xpe nad!

~~zaa~~ said...

mrs.spicy : seksa yang amat! sebab takde bantal pelokkk :p

~~zaa~~ said...

are-za : tau xpo za! huhuhu seminggu tu!! tak tahannnnn :p

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah banyak kali kena tinggal sorang2... hehe...

pastu kena tinggal berdua ngan si kecik lak...

tak pa, kalau tinggalkan sekali sekala ni bagus gak... menambah rasa rindu... cewah... hehe

axie said...

tulah, bukak2 tetiba private
ingatkan knp...tanya dakcik dia pon x tau

~~zaa~~ said...

lady salwa : heheheh rindu yang tak tahan tu :p

~~zaa~~ said...

axie : sori2 :p dakcik bgtau azie pagi2 da call heheheh :p