Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 8

ape aku buat hari minggu?

salam dan hai

cuti yang panjang
pillihan kami laki bini hanya melepak sajo di rumah
nak pergi tempat tinggi, jalan licin sebab hujan
nak pergi pantai, musim tak elok
so, duduk je la kat rumah
tidur bangun makan tidur bangun makan besarkan badan! :p

memang itu je la kerjanya
jumaat lepas subuh tidur balik bangun da dekat 11 hahahah
langsung tak breakfast
terus masak, menu biasa je sup ayam, ikan goreng & telur dadar
lepas makan, tidurrrrr
petang pergi pasar tani, beli barang penuhkan peti

sabtu ok sikit, bangun subuh terus mandi
sebab nak breakfast roti canai terbaikkkk kat p16
dah berbulan kottt tak makan roti canai
lepak dari pukul 7.30 sampai 9.30
balik rumah konon nak tidur tapi aku tak boleh nak lelap
sudahnya mr.k je yang krohhh kroohh sorang
aku kemas rumah, lipat kain blablabla...
menu lunch hari sabtu, udang kunyit, ayam masak merah & telur mata!
lepas makan, tiduuurrrr hahahahha
malam pulak memanjangkan kaki ke dato keramat
test menu baru kedai pakcik aku
kedai tomyam bukan sekadar tomyam je
sekarang da ada chicken-chop, lamb-chop, fish&chip
maju-maju!!
and ada facebook jugak ok, search wan samsudin wan husin :D
gambar aku upload kemudian ok, dalam henpon mr.k

aktiviti hari ahad pulak, kononnya nak panjat broga
da beli semua roti & tuna
tapi malangnya sebab hujan, takut pacatttttt
sudahnya roti & tuna makan kat rumah je
kemas rumah tapi edisi mr.k pulak
kerja i memasak je :p
menu tengahari, tomyam ayam, telur dadar! simple yang sedap!!
mr.k taknak menu lain, baguss!!
bila da petang sikit, kononnya nak iron baju tapi malas
last sekali keluar jogging dekat p5, pusing tasik

tu la kerja laki bini ni
memang aktiviti penuh dengan tiduuuurrrrrrrr
ko adoooo???? hahahahah :p




6 comments:

-Sara- said...

ahahaha..tu namenye sesi mmbesarkn badan! :P

~~zaa~~ said...

sara,

tau takpe, memang menambahkan kilo je la :p hahahha

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pe zaa... dah ada anak nanti payah dah nak ikuti 'sesi' tidur di siang hari... so, enjoy je... hehe

**makan masakan sendiri lagi nikmat dari makan makanan kat luar... walaupun masakan yg simple2 je...

~~zaa~~ said...

lady salwa,

hehehe sokong sal 100%..so mmg amik peluang gile2 ni :p


puas mkn wlpn telur mata ngan kicap

mrs.spicy said...

hahaha..xpe zaa. sebab last skali tu jogging=p

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

makan tahap melantak, tapi jogging tak seberapa ponnn! :p