Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, November 26

bila sejuk, otak jadi tepu!

salam dan hai

mane la menghilangnya aku ni kan?
tenggelam timbul je sekarang
otak tepu la nak berblog sebab kak opis ni sejuk sangat!
bila sejuk otak boleh tepu??ok, tipu je! :p

what a busy day this week!
kelam kabut kejap jadinya
hari-hari lepas balik kerja, terus panjat bukit broga jalil
bonda ai kan kat sana, harusla!
lagipun kak nani pun da discharge, alhamdulillah.

then semalam mie asyik cakap je suruh tidur kat sana
lagipun sabtu kan cuti
katanya nak masak&makan ramai-ramai
kesian mie, da lama dia tak rasa anak-anak dia kumpul semua
da discuss kecil-kecilan dengan mr.k semalam, dia ok je.
maybe jadi kot malam ni tidur sana
pastu sabtu petang-petang sikit balik putrajaya
sebab malam lepas maghrib nak pergi rumah soulsister, ema kat p5
dia wat kenduri doa selamat
best, dapat jumpa soulsister tercinta
tapi tak sure yang lain bleh attend ke tak

ohh
sekarang tengah sale sana sini kan?
teruja sangat ok
memang tangan ni da gatal nak perabihkan duit je
tapi before aku dengan mr.k bershopping sakan
kami ada misi dulu nak settelkan! :D


p dot s : mana nak pergi tengahari ni??bosan!



2 comments:

MiSz eiN said...

ain xde kan. bosan.hehe
ak pn dok opis je nih.mls kuar

-Sara- said...

enjoy ur day with ur soulsisters, sara xpat join, now kt kg...