Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 1

i'm back on track...

salam dan hai

fuhhh..fuhhh
berhabuk blog aku ni, diabaikan oleh tuan punya blog
hihihihi

aku da balik dari morib hari jumaat lagi
petang kul 3 sampai
penatnye padahal bukan kursus tentera punnnn!
weekend aku guling-guling je depan tv, qada tido hahahah
yang bestnya dapat peluk teddybear tuuuu, best sangat! ;p

kursus overall sangat best, nak-nak pulak penceramah tu memang kelakar gilo
ni kali kedua aku berkursus dengan dia ni, memang best la
walaupun kursus yang sama setiap tahun!
tempat pulak, boleh la. so-so je
dari luar macam setinggan tapi dalam kondo!
ni ada la sekeping dua gambar masa kat sana
cekidaut!







p dot s : harap semuanya kembali seperti sediakala...



2 comments:

-Sara- said...

woww! bestnye peluk 'teddy bear' besar tu kn! ahahaha :P

dakcik said...

haha..lawak pic kite..ain malas la nk update psl kursus..kang update bende same..hehehe..TQ za tlg update kan :)