Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, November 11

nak pergi kerja sambil pejam mata

salam dan hai

dua hari aku menyepikan diri
tah la, macam boring je kerja ni kan
nak tak nak kena ikut surrounding tempat kerja
orang baru, style baru
itu la yang dihadapi oleh staff kat sini sekarang
under pressure!
tapi aku buat ikut aku jugak
yang penting aku ada kat ofis & tak ganggu orang, cukup.

mengantuk sangat weh mata ni!!!
tak tahan la
memang nak tido je rasanya
semalam pukul 1 lebih baru tidur!
gila tak mengantuk
biasa aku paling lewat sekarang tidor pukul 11.30

puncanya 1 je, keluar! :D
plan asal laki bini nak pergi jusco beli sarung bantal
tapi tak jadi
tukar plan pergi alamanda, parkson ke, aussino ke
tapi tak jadi jugak,
postpone malam ni
last duduk rumah je!

layan la tv kerjanya
tengok csi & habil qabil, bestt!!!
bila da habis habil qabil, suddenly *cheh* mr.k cakap macam lapar
uhuk..aku pun!
dia ajak keluar pergi minum kat coffee village
aku ape lagi, on saje!

kitorang keluar rumah pukul 11
da 2 3 kali jugak aku mendatangkan diri kat coffee village ni
ooohhh tempat die serene gila ok
kat tepi kolam pancing, area desa pinggiran putra
sangat best melepak kat sini
tengok orang mancing ikan, dengar orang karoks
makanan pun boleh tahan la
harga sangat affordable

entrance coffee village





betul-betul tepi kolam pancing


inside





pics from google


lepak punya lepak, dekat pukul satu baru gerak balik
perut kenyang, balik rest kejap 1.30 baru tidurr
bangun pagi tadi kemain liat lagi masing-masing
sampai sekarang ni pun duk mengantuk lagi biji mata ni!!!
lagi kesian kat laki aku, da la hari ni ade operasi heheheh
nasib la badan!
hahahah padan muka kitorang!! buat lagi kerja gila!!


p dot s : psssttt..adik ipar aku dapat straight A's for UPSR result!!! lebur duit kitorang bulan ni sebab da janji dengan die!!! apapun, congrats dik!!! you did well!!




8 comments:

-Sara- said...

ooii laki bini ni menjadii jeekk! ehehe! :P

Fazila said...

apa yg sedap za... tgh survey nk brbuka kt luar hr nie :)

~~zaa~~ said...

sara,

hahahaha sgt2 menjadi sekarang ni!!!

~~zaa~~ said...

fazila,

zaa tak pernah mkn masakan die kak..selalu mkn sandwich, western, eskrim :D

tapi ramai org cakap masakan die sedap!

dakcik said...

nie yg kedai za ckp tue eh..kt kedai nasi lemak bungkus tue..nk try la..tp skg dh xde lepak mlm2..:(

aida yan'z said...

zaa tp kan aku penah makan kat ctu x sedap...ms tu aku makan mee bandung, tp tempat dia memg best laa...

~~zaa~~ said...

dakcik : aah yang..ni la kedainya..surrounding sgt serene ok! :D try la!

~~zaa~~ said...

aida yan'z : ha! tu la yang aku tak tau..sebab aku tak pernah mkn masakan dia..selalu aku mkn sandwich @ roti bakar, western je..