Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, November 15

sedih rasa hati

salam dan hai

perasaan M sangat menyelubungi aku
susah sangat nak buang nih!
klik new post, tutup balik
klik new post, tutup balik
apa nak jadi la mektok oiii!!!

da puas da cungkil idea, cungkil kerajinan
tapi M jugak yang timbul
aku amik jalan mudah je la, diam! heheheh
baca blog orang je la kerjanya!

eh korang!!
mesti ramai da cuti raja haji kannnn???
aku tak balik weiiiiiii
raya kat sini je, takde cuti da

buat bonda & ayahanda kat kampung
anakanda minta ampun tak balik raya haji ni
sedihnya...
kakanda fizi & nani pun tak balik jugak
nampaknya beraya la 3 beradik kat kl :(
bonda jangan lupa simpankan daging korban tu heheheh
kan bonda nak datang kl lepas raya, best!!
ehem-ehem..bonda bawak kan sekali perut lembu&tulang-belulang ye
hahahah anakanda bertiga dengan semua menantu nak makan besarrrrr!!!
lagipun nanti kan kakanda yang kat jb pun datang kl jgk!
kami tunggu kedatangan bonda on 19th!! yeayyyy!!!

oh ye,
aku ada satu projek besar nak bagi mie ni
nak suruh mie jahitkan sesuatu untuk aku hahahah
harap-harap projek ni menjadi
sekarang tengah proses mengumpul gambar-gambar yang berkaitan.
korang tunggu eh
kalau projek tu menjadi, aku akan post kat sini nanti!



p dot s : akhirnya dapat la jugak 1 entry walaupun kosong!! :p abang, hari nak buka puasa dengan kfc boleh????


6 comments:

mrs.spicy said...

huhuhu..project ape kah? xbalik raya jugak~T_T

~~zaa~~ said...

mrs.spicy : tak leh reveal dulu kang takot tak jadi! :P ohh, nak g beraya kan kinrara mas lah!

Anonymous said...

hehe...akak tau kot apa projek zaa tu...mesti nak suh mi zaa jahit kan langir...btul tak....:-p

~~zaa~~ said...

anon : teett salah! :p langsir tu tak mega sgt kak..projek ni lagi mega!

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, mood berblogging ni memang tak menentu... kalau dilanda M tu memang la susah betoi nak dapat idea...

Nak teka : selimut tampal2 tu... (org panggil apa ntah...) tul tak?? hehe

~~zaa~~ said...

lady salwa :

tu la sal, memang parah da ni hehehhe

teeettt...salah jugek!